COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:18/200          19 ноя 24 18:00:00
 К    : All                                                   19 ноя 24 15:02:05
 Тема : National Roasting Month 5
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200@fidonet 668b9e0b
@CHRS: CP437 2
@PID: MBSE-BBS 1.1.0 (Linux-x86_64)
@TZUTC: -0500
@TID: MBSE-FIDO 1.1.0 (Linux-x86_64)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Stuffed Pork Roast
 Categories: Pork, Stuffing, Fruits, Wine
      Yield: 8 Servings
 
MMMMM--------------------------STUFFING-------------------------------
      1 md Onion, minced
      2 lg Green apples, peeled/chopped
    1/2 lb Bulk pork sausage, uncooked
      4    Celery ribs; chopped
      3 tb Butter
      1 c  Raisins
      1 c  Bread crumbs; moistened with
           - water to soften
      1 ts Salt
           Fresh ground pepper
      1 ts Dried sage
      2 ts Dried basil

MMMMM---------------------------ROAST--------------------------------
      5 lb Boned pork roast; trimmed
    1/2 c  + 2 tb white wine; divided
      2 tb Honey
      1 tb Prepared hot mustard (opt)
      2 ts Dried thyme; divided
      1 ts Arrowroot
 
  Saute onion and celery in butter until slightly transparent.
  In large bowl, combine chopped apple, sausage, raisins, 1
  teaspoon salt, dash of pepper, sage and basil. Add
  moistened bread crumbs and onion-celery mixture, and
  combine well.
  
  Pre-soak a clay pot, top and bottom, in water for 15 mins.
  Lay open a roast and sprinkle with 1 teaspoon thyme. Spread
  cavity of roast with stuffing; press firmly. Roll roast and
  tie with unwaxed dental floss or butcher`s string.
  
  Rub outside of roast with a mixture of thyme and pepper,
  then place stuffed roast in pot. *
  
  Combine wine, honey and mustard and pour over roast. Place
  covered pot in a cold oven. Set temperature at 480┬║F.
  
  Cook for about 2 hours, or until thermometer registers
  160┬║F/70┬║C. Remove pot from oven and pour off liquid to
  a saucepan. Skim or siphon surface fat from liquid and
  heat. Mix arrowroot with 2 tablespoons wine and stir
  into sauce.
  
  * Rather than butterfly the roast I have had good success
  with using a long knife to cut a slit lengthwise through
  the roast and stuff that without having to re-roll things.
  You still should tie the roast with butcher`s twine, though.
  ~- UDD --
  
  From "The Clay-Pot Cookbook" (Macmillan Publishing, $7.95)
  by George Macleod Sales and her husband, Grover.
  
  From: http://www.recipesource.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Kitchen
 
MMMMM

... It`s easy to be happy when you`re really dumb.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 1/110 10/0 1 18/200 50/109 102/401 103/1
705 105/81 106/201 124/5016
SEEN-BY: 128/187 129/305 153/7715 154/10 214/22
218/0 1 109 215 601 700 720
SEEN-BY: 218/810 840 850 860 870 880 900 930 940
221/1 6 226/30 227/114
SEEN-BY: 229/110 114 206 300 307 317 400 426 428
452 470 664 700 240/1120
SEEN-BY: 266/512 282/1038 291/111 292/854 301/1 113
320/219 322/757 335/364
SEEN-BY: 341/66 342/200 396/45 450/1024 460/58
463/68 467/888 633/280 712/848
SEEN-BY: 902/26 5005/49 5020/101 400 715 828 830
848 1042 4441 12000 5030/49
SEEN-BY: 5030/1081 5053/51 5061/133 5075/35 128
5083/444
@PATH: 18/200 229/426 218/700 301/1 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх