COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 12 из 100
 От   : Dave Drum                           1:3634/12         20 ноя 24 15:45:00
 К    : All                                                   20 ноя 24 15:46:04
 Тема : 11/21 Nat Stuffing Day 3
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 46391.fido-cooking@1:3634/12 2ba51167
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.18a-Linux May 23 2020 GCC
7.5.0
@TID: SBBSecho 3.11-Linux r3.173 May 23 2020 GCC
7.5.0
@CHRS: UTF-8 4
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Cajun Oyster Stuffing
 Categories: Breads, Vegetables, Seafood, Herbs
      Yield: 8 Servings
 
      1    (12") skillet cornbread;
           - baked, cooled, crumbled
      1    Sleeve saltine crackers;
           - crumbled
    1/2    Loaf stale French bread
    1/4 lb Butter; room temp
      2 c  Chicken broth
      1 qt Oysters; liquid reserved *
      1 lg Onion; chopped
      1 c  Celery; chopped
    1/2 c  Green onion; chopped
      2 cl Garlic; minced
    1/4 c  Fresh flat-leaf parsley;
           - chopped
      1 ts Dried sage
      1 ts Poultry seasoning
      2 tb Cajun/Creole seasoning **
      5 lg Eggs; lightly beaten
      1 lg Bell pepper; cored, chopped
 
  * Chopped or not - your choice
  
  ** Louisiana Fish Fry (orange canister) or Tony
  Chachere`s Creole Seasoning (green canister)
  
  In a large bowl, crumble the cornbread, French bread
  and crackers.
  
  Saute the garlic, onions, bell pepper, celery, and
  green onions in the butter until soft.
  
  Add to the bowl with the cornbread mixture.
  
  Add the seasonings and mix well.
  
  Mix in beaten eggs.
  
  Stir in the chicken stock.
  
  Add oysters and stir them in.
  
  Add a little oyster liquid to desired consistency. The
  mixture will be wet.
  
  Pour into a buttered baking dish.
  
  Bake in a 350┬║F/175┬║C oven for 40 minutes.
  
  By Joyce Lowery
  
  RECIPE FROM: https://www.justapinch.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Kitchen
 
MMMMM

... How do dragons blow out candles?
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: SouthEast Star Mail HUB - SESTAR (1:3634/12)
SEEN-BY: 1/120 4/0 18/0 200 50/109 88/0 90/0
104/119 105/81 106/201 116/116
SEEN-BY: 120/302 616 123/0 25 126 180 755 3001
3002 128/187 129/305 135/115
SEEN-BY: 153/757 7715 154/10 30 50 700 218/700
840 220/6 20 90 221/1 6 360
SEEN-BY: 222/2 226/18 30 44 50 227/114 229/110
114 206 300 307 317 400 426
SEEN-BY: 229/428 452 470 664 700 240/1120 250/1
266/512 275/1000 282/1038
SEEN-BY: 291/111 292/854 301/1 320/219 322/757
335/364 341/66 200 234 342/200
SEEN-BY: 450/1024 460/58 256 1124 5858 463/68 1331
467/888 633/280 712/848
SEEN-BY: 712/1321 880/1 900/0 102 106 902/0 19 26
930/1 2320/105 3634/0 12 24
SEEN-BY: 3634/27 56 57 58 119 5005/49 5019/40
5020/101 400 715 828 830 848
SEEN-BY: 5020/1042 4441 12000 5030/49 1081 5053/51
5054/30 5061/133 5075/35
SEEN-BY: 5075/128 5083/444
@PATH: 3634/12 154/10 221/6 341/66 902/26 229/426
460/58 463/68 5020/1042
@PATH: 5020/4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх