COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 25 из 100
 От   : Dave Drum                           1:396/45          21 ноя 24 12:32:46
 К    : All                                                   21 ноя 24 14:32:02
 Тема : Shrimp Dishes We Love 14
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:396/45.0 673f7cce
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: One-Pot Spanish-Style Shrimp & Chorizo Pasta
 Categories: Pork, Seafood, Pasta, Herbs, Vegetables
      Yield: 5 Servings
 
    1/4 c  Extra-virgin olive oil; more
           - for drizzling
    1/2 c  Fine chopped onion
      8 oz Fideos, angel hair pasta or
           - capellini, broken in 3"
           - pieces
           Salt & black pepper
      3 cl Garlic; minced
      2 tb Tomato paste
      4 oz Spanish chorizo; casing off,
           - in 1/2" coins
      1 md Fennel bulb; trimmed,
           - quartered, in thin wedges
     16 oz (2 bottles) clam juice
      1 lb Large shrimp; cleaned
    1/2 c  Frozen peas
    1/4 c  Freshly grated Parmesan
      1 tb Lemon juice
    1/4 c  Chopped parsley
           Lemon wedges; for serving
 
  Heat oil in a large Dutch oven over medium heat. Add
  onion and pasta, season with salt and pepper and cook
  over moderate heat, stirring, until pasta starts to turn
  golden, about 5 minutes (pasta will break up a bit
  during stirring).
  
  Lower heat and add garlic, tomato paste and chorizo, and
  cook until tomato paste is lightly caramelized, 2 to 3
  minutes. Add fennel, clam juice and 1 cup of water and
  season with salt and pepper. Bring to a boil, cover and
  simmer over moderate heat until pasta has softened and
  most of the liquid is absorbed, about 5 minutes.
  
  Stir in shrimp, peas and Parmesan, cover and cook until
  shrimp is opaque, about 3 to 4 minutes. Stir in lemon
  juice and parsley.
  
  Drizzle with oil and serve with lemon wedges.
  
  By Kay Chun
  
  Yield: 4 to 6 servings
  
  RECIPE FROM: https://cooking.nytimes.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... "Aspire to be authentic." -- Yann Martel
___ MultiMail/Win v0.52

--- Maximus/2 3.01
 * Origin: Sursum Corda! BBS-Huntsville,AL-bbs.sursum-corda.com (1:396/45)
SEEN-BY: 10/0 1 18/200 19/25 50/109 102/401 103/1
705 105/81 106/1 201 987
SEEN-BY: 124/5014 5016 128/187 129/305 130/330
153/7715 214/22 218/0 1 109
SEEN-BY: 218/215 601 700 720 810 840 850 860 870
880 900 930 940 226/30
SEEN-BY: 227/114 229/110 114 206 300 307 317 400
426 428 452 470 664 700
SEEN-BY: 266/512 282/1038 291/111 292/854 301/1
320/219 322/757 342/200
SEEN-BY: 387/18 21 25 396/45 450/1024 460/58 256
1124 5858 463/68 1331
SEEN-BY: 467/888 633/280 712/848 902/26 5005/49
5020/77 101 400 715 828 830
SEEN-BY: 5020/848 1042 1955 4441 12000 5030/49
1081 5053/51 5054/30 5061/133
SEEN-BY: 5075/35 128 5083/444 5097/31
@PATH: 396/45 218/700 229/426 460/58 463/68
5020/1042 12000 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх