COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 21 из 100
 От   : Dave Drum                           1:396/45          21 ноя 24 12:32:48
 К    : All                                                   21 ноя 24 14:32:02
 Тема : Shrimp Dishes We Love 15
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:396/45.0 673f7cd0
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Shrimp Linguine w/Herbs, Corn & Arugula
 Categories: Seafood, Pasta, Vegetables, Herbs
      Yield: 5 Servings
 
           Salt & black pepper
     12 oz Linguine or spaghetti
      1 lb Large shrimp; peeled,
           - deveined, tails off
    1/2 c  Unsalted butter
      2 c  Fresh corn kernels
      3 cl Garlic; thinly sliced
    1/2 ts Red-pepper flakes
      1 c  Dry white wine
      8 oz Baby arugula, spinach or
           - other tender greens
      2 c  Loose packed, rough chopped
           - tender herbs
           Extra-virgin olive oil; for
           - drizzling (opt)
 
  Bring a large pot of well-salted water to a boil. Add
  
  pasta and cook according to package instructions until
  it is just short of al dente. Reserve 1 cup of the pasta
  cooking water, then drain pasta.
  
  While the pasta cooks, season the shrimp well with salt
  and pepper. Melt half the butter in a deep 12-inch
  skillet over medium heat. Add the shrimp and saut├й until
  just cooked through, 1 to 2 minutes per side. Remove and
  set aside.
  
  Add the corn to the pan and season with salt. Cook,
  stirring frequently, until browned in spots, 4 to 5
  minutes. Add garlic and red-pepper flakes and cook,
  stirring frequently, 1 minute.
  
  Add the wine, bring to a simmer and cook until it is
  reduced by about half, 3 to 4 minutes. Add the cooked
  pasta to the skillet and toss to combine. Add the
  arugula by the handful, stirring well between each
  addition, until wilted, adding some of the reserved
  pasta water as needed. Add the remaining butter and the
  shrimp to the pasta and toss until the butter is melted
  and everything is coated with sauce. Add more pasta
  water as needed.
  
  Add half the herbs and toss to combine. Season to taste
  with salt and pepper. Transfer to a large bowl or serve
  directly from the skillet. Top with remaining herbs,
  drizzle with olive oil, if desired, and serve
  immediately.
  
  By: Colu Henry
  
  Yield: 4 to 6 servings
  
  RECIPE FROM: https://cooking.nytimes.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... "Anarchy -- it`s not the law, it`s just a good idea." -- Unknown
___ MultiMail/Win v0.52

--- Maximus/2 3.01
 * Origin: Sursum Corda! BBS-Huntsville,AL-bbs.sursum-corda.com (1:396/45)
SEEN-BY: 10/0 1 18/200 19/25 50/109 102/401 103/1
705 105/81 106/1 201 987
SEEN-BY: 124/5014 5016 128/187 129/305 130/330
153/7715 214/22 218/0 1 109
SEEN-BY: 218/215 601 700 720 810 840 850 860 870
880 900 930 940 226/30
SEEN-BY: 227/114 229/110 114 206 300 307 317 400
426 428 452 470 664 700
SEEN-BY: 266/512 282/1038 291/111 292/854 301/1
320/219 322/757 342/200
SEEN-BY: 387/18 21 25 396/45 450/1024 460/58 256
1124 5858 463/68 1331
SEEN-BY: 467/888 633/280 712/848 902/26 5005/49
5020/77 101 400 715 828 830
SEEN-BY: 5020/848 1042 1955 4441 12000 5030/49
1081 5053/51 5054/30 5061/133
SEEN-BY: 5075/35 128 5083/444 5097/31
@PATH: 396/45 218/700 229/426 460/58 463/68
5020/1042 12000 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх