COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 30 из 100
 От   : Dave Drum                           1:396/45          21 ноя 24 12:40:20
 К    : All                                                   21 ноя 24 14:32:03
 Тема : 11/22 Nat`l Cashew Day 1
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:396/45.0 673f7e94
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Cashew Nut Brittle
 Categories: Desserts, Candies, Nuts
      Yield: 2 Pounds
 
      2 c  Granulated sugar
      1 c  Light corn syrup
      1 c  Unsalted butter
    1/2 c  Water
      3 c  Unsalted raw cashew nuts;
           - coarse chopped *
      2 ts Baking soda
      1 ts Vanilla extract
 
  Butter 2 baking sheets and set aside. Butter the
  sides of a 3-quart saucepan, and add the sugar,
  corn syrup, butter, and water. Stir over low heat
  until the butter has melted. Increase the heat and
  bring the mixture to a boil. Continue cooking over
  moderate heat, without stirring, for about 20
  minutes, until the temperature reaches 275┬║F/135┬║C
  (soft-crack stage) on a candy thermometer. Add the
  cashew nuts and continue cooking for about 5
  minutes, until the candy thermometer registers
  295┬║F/146┬║C (hard crack stage.) You may stir
  occasionally, if necessary.
  
  Remove from the heat and immediately sift the
  baking soda evenly over the surface. (Be
  careful---the syrup will foam up.) Add the vanilla
  and stir to distribute the soda and vanilla
  throughout the mixture.
  
  Pour at once onto the prepared baking sheets. Tilt
  the sheets to spread the brittle about 1/2-inch
  thick. Allow to cool until firm. Break the brittle
  into pieces and store in an airtight container.
  
  Variation: Peanuts or other nuts can be added
  instead of the cashews, or you can use a
  combination of several nuts. Always choose the raw
  unsalted nuts that are available in health-food
  and speciality stores. * The nuts will cook and
  "toast" when added to the hot syrup.
  
  * I have used salted, roasted cashew halves and
  pieces quite successfully in this recipe. Also
  slivered almonds. - UDD
  
  Recipe from: Dottie Cross
  
  Makes about 2 pounds.
  
  From: http://www.recipesource.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Kitchen
 
MMMMM

... Never face facts; if you do, you`ll never get up.
___ MultiMail/Win v0.52

--- Maximus/2 3.01
 * Origin: Sursum Corda! BBS-Huntsville,AL-bbs.sursum-corda.com (1:396/45)
SEEN-BY: 10/0 1 18/200 19/25 50/109 102/401 103/1
705 105/81 106/1 201 987
SEEN-BY: 124/5014 5016 128/187 129/305 130/330
153/7715 214/22 218/0 1 109
SEEN-BY: 218/215 601 700 720 810 840 850 860 870
880 900 930 940 226/30
SEEN-BY: 227/114 229/110 114 206 300 307 317 400
426 428 452 470 664 700
SEEN-BY: 266/512 282/1038 291/111 292/854 301/1
320/219 322/757 342/200
SEEN-BY: 387/18 21 25 396/45 450/1024 460/58 256
1124 5858 463/68 1331
SEEN-BY: 467/888 633/280 712/848 902/26 5005/49
5020/77 101 400 715 828 830
SEEN-BY: 5020/848 1042 1955 4441 12000 5030/49
1081 5053/51 5054/30 5061/133
SEEN-BY: 5075/35 128 5083/444 5097/31
@PATH: 396/45 218/700 229/426 460/58 463/68
5020/1042 12000 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх