COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 33 из 100
 От   : Sean Dennis                         1:18/200          22 ноя 24 15:55:46
 К    : Shawn Highfield                                       22 ноя 24 14:32:04
 Тема : Re: Cash Money was:Cafes was
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200@fidonet 668bb204
@CHRS: CP437 2
@PID: MBSE-BBS 1.1.0 (Linux-x86_64)
@TZUTC: -0500
@TID: MBSE-FIDO 1.1.0 (Linux-x86_64)
-=> Shawn Highfield wrote to Sean Dennis <=-

 SH> My Dad has an uncut sheet of US $2`s hanging on his wall in a frame.
 SH> He called the US Treasury and got it for "an investigation" when he was
 SH> a cop.

I think you can order one of those still also.

You can!  https://www.usmint.gov/paper-currency/uncut-currency/

MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Crock Pot Shredded Chicken Chili
 Categories: Chicken, Cheese/eggs, Crockpot
      Yield: 6 Servings
 
      1    Onion, diced
      1    16 oz. can no-salt-added
           Kidney beans
      1    16 oz. can no-salt-added
           Black beans
      1    8 oz. can tomato sauce
      2    14.5 oz cans diced tomatoes
           With green chilies
      6 t  Chili powder
      5 t  Paprika
  4 1/2 t  Ground cumin
      3 t  Onion powder
  2 1/2 t  Garlic powder
    1/8 t  Cayenne pepper
      3    Boneless skinless chicken
           Breasts
           The following are optional:
           Chopped fresh cilantro
           Low-fat sour cream
           Cheddar cheese
           For serving:
           Rice
           Tortilla chips
           Tortillas
 
  1. Combine beans, onion, chili peppers, tomato sauce, chili powder,
  paprika, cumin, onion powder, garlic powder, and cayenne pepper (if
  you don`t have these spices, you can just buy a package of taco
  seasoning) in a slow cooker.
  
  2. Place chicken on top and cover. Cook on low for 10 hours or on
  high for 6 hours.
  
  3. Half hour before serving, remove chicken and shred. Return chicken
  to slow cooker and stir in.
  
  4. Top with fresh cilantro, low-fat sour cream, and cheese. Serve over
  rice, with tortilla chips, or eat by itself! Serves 6.
  
  From:
  http://thecrepesofwrath.wordpress.com/2009/02/11/crock-pot-shredded-ch
  cke n-chili/
  
  MM`d for the Fidonet COOKING echo by Sean Dennis on 15 February 2009.
 
MMMMM


-- Sean

... I married Miss Right. I didn`t know her first name was Always.
--- MultiMail/Linux
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 1/110 18/200 50/109 105/81 106/201 128/187
129/305 153/7715 218/700
SEEN-BY: 226/30 227/114 229/110 114 206 300 307
317 400 426 428 452 470 664
SEEN-BY: 229/700 266/512 282/1038 291/111 292/854
301/1 320/219 322/757
SEEN-BY: 342/200 450/1024 460/58 256 1124 5858
463/68 1331 467/888 633/280
SEEN-BY: 712/848 902/26 5005/49 5020/77 101 400
715 828 830 848 1042 1955
SEEN-BY: 5020/4441 12000 5030/49 1081 5053/51
5054/30 5061/133 5075/35 128
SEEN-BY: 5083/444 5097/31
@PATH: 18/200 229/426 460/58 463/68 5020/1042 12000
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх