COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 43 из 100
 От   : Dave Drum                           1:2320/105        22 ноя 24 14:10:00
 К    : All                                                   22 ноя 24 15:51:02
 Тема : T.O.H. Daily Recipe - 635
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 160373.cooking@1:2320/105 2ba974f3
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/acc19483f Apr 26
202 GCC 12.2.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/acc19483f Apr 26
2024 23:04 GCC 12.2.0
@BBSID: CAPCITY2
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----   Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Eight-Layer Casserole
 Categories: Pasta, Beef, Vegetables, Berbs, Dairy
      Yield: 12 servings
 
      1 lb Frozen home-style egg
           - noodles
      2 lb Ground beef
     30 oz (2 cans) tomato sauce
      1 tb Dried minced onion
      2 ts Sugar
      2 ts (ea) Italian seasoning,
           - dried basil. dried parsley
           - flakes
  1 1/2 ts Garlic powder
      1 ts Salt
    1/2 ts Pepper
      8 oz Cream cheese; softened
      1 c  Sour cream
    1/2 c  Milk
     20 oz (2 boxes) chopped spinach;
           - thawed, squeezed dry
      1 c  Shredded Colby-Monterey Jack
           - cheese
      1 c  Shredded Cheddar cheese
           Minced fresh parsley; opt
 
  Set oven @ 325oF/165oC.
  
  Cook noodles according to package directions.
  
  Meanwhile, in a large skillet, cook beef over medium
  heat until no longer pink; crumble meat; drain. Add the
  tomato sauce, onion, sugar and seasonings. Bring to a
  boil. Reduce heat; cover and simmer for 10 minutes. In a
  small bowl, combine the cream cheese, sour cream and
  milk.
  
  Place half of the noodles in a greased 13x9-in. baking
  dish; top with 3 cups meat mixture. Layer with cream
  cheese mixture, spinach, and remaining meat mixture and
  noodles. Sprinkle with cheeses (dish will be full).
  
  Bake, uncovered, until bubbly, 40-45 minutes. Let stand
  for 10 minutes before serving. If desired, top with
  minced fresh parsley.
  
  Jo Prusha, Omaha, Nebraska
  
  Makes: 12 servings
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... Prime Time:  Any Hour Of The Day Divisible By 1 And Itself.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: capitolcityonline.net * Telnet/SSH:2022/HTTP (1:2320/105)
SEEN-BY: 4/0 18/200 50/109 88/0 90/0 104/119
105/81 106/201 116/17 18 120/302
SEEN-BY: 120/616 128/187 129/305 153/757 7715
154/10 30 50 700 218/700 840
SEEN-BY: 220/20 90 221/1 6 360 226/18 30 44 50
227/114 229/110 114 206 300
SEEN-BY: 229/307 317 400 426 428 452 470 664 700
266/512 282/1038 291/111
SEEN-BY: 292/854 301/1 320/219 322/757 335/364
341/66 200 234 342/200
SEEN-BY: 450/1024 460/58 256 1124 5858 463/68 1331
467/888 633/280 712/848
SEEN-BY: 880/1 900/0 102 106 902/0 19 26 930/1
2320/0 105 107 304 401 3634/12
SEEN-BY: 5005/49 5019/40 5020/77 101 400 715 828
830 848 1042 1955 4441 12000
SEEN-BY: 5030/49 1081 5053/51 5054/30 5061/133
5075/35 128 5083/444 5097/31
@PATH: 2320/105 154/10 221/6 341/66 902/26 229/426
460/58 463/68 5020/1042
@PATH: 5020/12000 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх