COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 45 из 100
 От   : Dave Drum                           1:2320/105        22 ноя 24 14:10:00
 К    : All                                                   22 ноя 24 15:51:02
 Тема : T.O.H. Daily Recipe - 637
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 160375.cooking@1:2320/105 2ba974f5
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/acc19483f Apr 26
202 GCC 12.2.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/acc19483f Apr 26
2024 23:04 GCC 12.2.0
@BBSID: CAPCITY2
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Dolly Parton`s Stampede Soup
 Categories: Poultry, Vegetables, Dairy
      Yield: 6 servings
 
      4 c  Chicken stock
      1    Bay leaf
      1 ts Onion powder
      1 ts Garlic powder
      1 ts Kosher salt
    1/2 ts Ground black pepper
    1/4 c  Cornstarch
    1/4 c  Water
      2 c  Heavy cream
      2 c  Frozen mixed vegetables;
           - partially thawed
      2 tb Fresh parsley; fine chopped,
           - garnish
 
  In a large, heavy-bottomed stock pot, combine the
  chicken stock, bay leaf, garlic powder, onion powder,
  salt and pepper. Then, bring to a gentle boil over
  medium heat.
  
  In a small glass measuring cup, dissolve the cornstarch
  into the water, whisking together until lump-free.
  
  Once the seasoned stock is simmering, whisk the
  cornstarch slurry and heavy cream into the pot, and mix
  until smooth.
  
  Add the vegetables to the soup (you can roughly chop
  them into smaller bite-sized pieces if yours are on the
  larger side). Bring the soup back to a simmer and then
  let cook, stirring occasionally, until thick and creamy,
  about 10 to 12 minutes.
  
  Once thickened, remove the bay leaf and then stir in the
  fresh parsley. Ladle into bowls and serve hot
  (preferably alongside a batch of Dolly`s famous
  buttermilk biscuits). Enjoy!
  
  Editor`s Tip: If your soup thickens too much, you can
  thin the soup with a little milk or additional chicken
  stock until it reaches your desired consistency.
  
  Dolly Parton, Dollywood, Tennessee
  
  Makes: 6 servings
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... I`m ready to listen. Are you ready to think?
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: capitolcityonline.net * Telnet/SSH:2022/HTTP (1:2320/105)
SEEN-BY: 4/0 18/200 50/109 88/0 90/0 104/119
105/81 106/201 116/17 18 120/302
SEEN-BY: 120/616 128/187 129/305 153/757 7715
154/10 30 50 700 218/700 840
SEEN-BY: 220/20 90 221/1 6 360 226/18 30 44 50
227/114 229/110 114 206 300
SEEN-BY: 229/307 317 400 426 428 452 470 664 700
266/512 282/1038 291/111
SEEN-BY: 292/854 301/1 320/219 322/757 335/364
341/66 200 234 342/200
SEEN-BY: 450/1024 460/58 256 1124 5858 463/68 1331
467/888 633/280 712/848
SEEN-BY: 880/1 900/0 102 106 902/0 19 26 930/1
2320/0 105 107 304 401 3634/12
SEEN-BY: 5005/49 5019/40 5020/77 101 400 715 828
830 848 1042 1955 4441 12000
SEEN-BY: 5030/49 1081 5053/51 5054/30 5061/133
5075/35 128 5083/444 5097/31
@PATH: 2320/105 154/10 221/6 341/66 902/26 229/426
460/58 463/68 5020/1042
@PATH: 5020/12000 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх