COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 47 из 100
 От   : Dave Drum                           1:2320/105        22 ноя 24 14:30:00
 К    : All                                                   22 ноя 24 15:51:03
 Тема : Nat Fun w/Fondue Month 1
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 160379.cooking@1:2320/105 2ba974f9
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/acc19483f Apr 26
202 GCC 12.2.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/acc19483f Apr 26
2024 23:04 GCC 12.2.0
@BBSID: CAPCITY2
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Classic Swiss Cheese Fondue
 Categories: Cheese, Vegetables, Wine, Booze
      Yield: 8 Servings
 
      1 cl Garlic; halved
      1 lb Gruyere cheese; grated
    1/2 lb Emmentaler or other Swiss
           - cheese; grated
      1 c  Dry white wine
      1 tb + 1 ts cornstarch
      1 ts Fresh lemon juice
  1 1/2 tb Kirsch
           Fresh ground pepper
           Fresh grated nutmeg
 
  Rub the inside of a cheese fondue pot or medium enameled
  cast-iron casserole with the garlic clove; discard the
  garlic. Combine the grated Gruyere and Emmentaler with
  the wine, cornstarch and lemon juice in the fondue pot
  and cook over moderate heat, stirring occasionally,
  until the cheeses begin to melt, about 5 minutes. Add
  the kirsch and a generous pinch each of pepper and
  nutmeg and cook, stirring gently, until creamy and
  smooth, about 10 minutes; don`t overcook the fondue or
  it will get stringy. Serve at once.
  
  By Melissa Kelly
  
  RECIPE FROM: https://www.foodandwine.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... "Abandon the search for Truth; settle for a good fantasy."
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: capitolcityonline.net * Telnet/SSH:2022/HTTP (1:2320/105)
SEEN-BY: 4/0 18/200 50/109 88/0 90/0 104/119
105/81 106/201 116/17 18 120/302
SEEN-BY: 120/616 128/187 129/305 153/757 7715
154/10 30 50 700 218/700 840
SEEN-BY: 220/20 90 221/1 6 360 226/18 30 44 50
227/114 229/110 114 206 300
SEEN-BY: 229/307 317 400 426 428 452 470 664 700
266/512 282/1038 291/111
SEEN-BY: 292/854 301/1 320/219 322/757 335/364
341/66 200 234 342/200
SEEN-BY: 450/1024 460/58 256 1124 5858 463/68 1331
467/888 633/280 712/848
SEEN-BY: 880/1 900/0 102 106 902/0 19 26 930/1
2320/0 105 107 304 401 3634/12
SEEN-BY: 5005/49 5019/40 5020/77 101 400 715 828
830 848 1042 1955 4441 12000
SEEN-BY: 5030/49 1081 5053/51 5054/30 5061/133
5075/35 128 5083/444 5097/31
@PATH: 2320/105 154/10 221/6 341/66 902/26 229/426
460/58 463/68 5020/1042
@PATH: 5020/12000 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх