COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:2320/105        23 ноя 24 06:35:00
 К    : Sean Dennis                                           23 ноя 24 15:51:05
 Тема : Re: Cash Money
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 160388.cooking@1:2320/105 2ba97502
@REPLY: 1:18/200@fidonet 668bb206
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/acc19483f Apr 26
202 GCC 12.2.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/acc19483f Apr 26
2024 23:04 GCC 12.2.0
@BBSID: CAPCITY2
@CHRS: ASCII 1
-=> Sean Dennis wrote to Dave Drum <=-

 DD> So, I proceeded to hold and impromptu school session and taught
 DD> her how to count change back.

 SD> I couldn`t tell you how many young people I had to teach how to do that
 SD> (even many of my peers) when I worked in fast food and retail.  It like
 SD> I was teaching them a fancy magic trick or something.

And they`re amazed at how easy it is. My sole experience in fats food
was in the early 1960s when making change was  taught universally.

 SD> MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

 SD>       Title: Luby`s Chicken Noodle Soup
 SD>  Categories: Chicken, Soup
 SD>       Yield: 4 Servings

Here`s mine:

MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Dave`s Freezer Chicken Soup
 Categories: Five, Poultry, Vegetables, Pasta
      Yield: 4 Quarts
 
      1 lb Chicken bits from the pulled
           - leg quarters or GFS bag
      1 lb Bag frozen, mixed vegetables
           - California blend or spring
           - veg or your choice
      4 tb GFS (Minors) Chicken base
      2 tb Miso Paste
    1/2 lb Linguine or spaghetti
 
  Get out your five-quart crockpot and fill it half full
  of water. Set the temperature control to high. Add the
  chicken base and miso paste and stir until dissolved.
  
  Add the chicken bits and vegetables, stirring to mix.
  
  Add hot water to bring level to about an inch from the
  top of the pot. Cover and let it cook for an hour.
  Remove the cover and add the pasta (I use pan length
  pasta I get from Hy-Vee), stirring to submerge.
  
  If you like pepper - get out the pepper mill and grind
  away until your wrists get tired or you think you have
  enough. You won`t need added salt as the chicken base
  and miso are plenty salty.
  
  Soup is ready when the noodles are done.
  
  Makes four or more quarts
  
  Uncle Dirty Dave`s Kitchen
 
MMMMM

... "Imagination has no age." -- Walt Disney
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: capitolcityonline.net * Telnet/SSH:2022/HTTP (1:2320/105)
SEEN-BY: 4/0 18/200 50/109 88/0 90/0 104/119
105/81 106/201 116/17 18 120/302
SEEN-BY: 120/616 128/187 129/305 153/757 7715
154/10 30 50 700 218/700 840
SEEN-BY: 220/20 90 221/1 6 360 226/18 30 44 50
227/114 229/110 114 206 300
SEEN-BY: 229/307 317 400 426 428 452 470 664 700
266/512 282/1038 291/111
SEEN-BY: 292/854 301/1 320/219 322/757 335/364
341/66 200 234 342/200
SEEN-BY: 450/1024 460/58 256 1124 5858 463/68 1331
467/888 633/280 712/848
SEEN-BY: 880/1 900/0 102 106 902/0 19 26 930/1
2320/0 105 107 304 401 3634/12
SEEN-BY: 5005/49 5019/40 5020/77 101 400 715 828
830 848 1042 1955 4441 12000
SEEN-BY: 5030/49 1081 5053/51 5054/30 5061/133
5075/35 128 5083/444 5097/31
@PATH: 2320/105 154/10 221/6 341/66 902/26 229/426
460/58 463/68 5020/1042
@PATH: 5020/12000 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх