COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 66 из 100
 От   : Dave Drum                           1:18/200          23 ноя 24 19:44:00
 К    : All                                                   23 ноя 24 14:43:02
 Тема : Butternut Squash Faves 02
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200@fidonet 668bbee9
@CHRS: CP437 2
@PID: MBSE-BBS 1.1.0 (Linux-x86_64)
@TZUTC: -0500
@TID: MBSE-FIDO 1.1.0 (Linux-x86_64)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Sheet-Pan Gochujang Chicken & Roasted Vegetables
 Categories: Poultry, Vegetables, Herbs, Squash
      Yield: 5 servings
 
      3 tb Gochujang
      2 tb Soy sauce
      1    (1") piece fresh ginger;
           - peeled, grated (1 tb)
      3 tb Oil; more for drizzling
      2 lb Squash; unpeeled, seeded,
           - in 2" pieces
      1 lb Turnips; trimmed, in 2"
           - pieces
     10    Scallions; ends trimmed,
           - green & white parts
           - separated, but not chopped
           Salt
      3 lb Bone-in, skin-on chicken;
           - patted dry
     10 oz Bunch radishes; trimmed
      2 tb Rice vinegar
      1 tb Sesame oil (opt)
           Steamed rice (opt)
 
  Set the oven @ 425┬║F/218┬║C.
  
  Combine the gochujang, soy sauce, ginger and 3
  tablespoons oil in a medium bowl or resealable bag. Add
  the squash, turnips and scallion whites, toss to coat
  with glaze, or seal bag and shake to coat. Lightly
  season with salt and transfer to a rimmed baking sheet.
  Season the chicken with salt and toss to coat in
  whatever is left of the glaze in the bowl or bag.
  Arrange the chicken pieces skin-side up between the
  vegetables on the sheet.
  
  Roast until vegetables are tender, chicken is cooked
  through and the skin crispy and browned in spots, about
  40 minutes.
  
  While the chicken cooks, thinly slice the scallion
  greens. Using a sharp knife or a mandoline, cut the
  radishes into thin rounds. In a small bowl, toss the
  sliced scallion greens and radishes with the rice
  vinegar and sesame oil, if using. Season to taste with
  salt and set aside to lightly pickle.
  
  Top the roast chicken and vegetables with the
  quick-pickled scallion-radish mix and transfer to
  serving plates. Serve with steamed rice, if desired.
  
  By: Yewande Komolafe
  
  Yield: 4 to 6 servings
  
  RECIPE FROM: https://cooking.nytimes.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... I remember my father`s last words, "tomorrow you`re outta my will!"
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 1/110 18/200 50/109 103/705 105/81 106/201
128/187 129/305 153/7715
SEEN-BY: 154/10 218/700 221/1 6 226/30 227/114
229/110 114 206 300 307 317
SEEN-BY: 229/400 426 428 452 470 664 700 240/1120
266/512 282/1038 291/111
SEEN-BY: 292/854 301/1 113 320/219 322/757 335/364
341/66 342/200 450/1024
SEEN-BY: 460/58 463/68 467/888 633/267 280 712/620
848 770/1 902/26 5005/49
SEEN-BY: 5020/101 400 715 828 830 848 1042 4441
12000 5030/49 1081 5053/51
SEEN-BY: 5061/133 5075/35 128 5083/444
@PATH: 18/200 229/426 712/848 301/1 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх