COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 65 из 100
 От   : Dave Drum                           1:18/200          23 ноя 24 19:44:00
 К    : All                                                   23 ноя 24 14:43:02
 Тема : Butternut Squash Faves 03
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200@fidonet 668bbeea
@CHRS: CP437 2
@PID: MBSE-BBS 1.1.0 (Linux-x86_64)
@TZUTC: -0500
@TID: MBSE-FIDO 1.1.0 (Linux-x86_64)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Butternut Squash Congee w/Chile Oil
 Categories: Rice, Vegetables, Squash, Chilies
      Yield: 5 servings
 
      2 c  (tight pack) rice; (pref
           - refrigerated)
      1 tb Neutral oil (such as
           - canola)
      1 ts Kosher salt
      6 c  Vegetable stock
      4 cl Garlic; peeled, crushed
      1 lb (1/2 sm) butternut squash;
           - peeled, seeded; diced 1"
      1 sm Piece kombu (opt)
      2    Scallions; fine sliced
           Chile oil or chile crisp; to
           - serve
 
  Place the rice, oil and salt in a large pot and stir to
  combine, breaking up any clumps of rice. Add the
  vegetable stock, garlic, butternut squash and kombu (if
  using). Bring to a boil over medium-high heat. Once it
  boils, reduce heat to low, cover and simmer for 30
  minutes.
  
  Uncover and stir. Increase heat to medium and simmer for
  another 5 to 10 minutes, until the rice has broken down.
  
  Turn off heat and discard any larger pieces of seaweed,
  though it is fine to leave them in. Using a wooden
  spoon, stir vigorously to break up the rice, butternut
  and garlic. Some of the butternut will stay intact,
  while some of it will break apart and impart a beautiful
  golden hue to the dish. Add salt to taste.
  
  To serve, top with scallions, and a few drops of chile
  oil or crisp.
  
  By: Hetty Lui McKinnon
  
  Yield: 4 to 6 servings
  
  RECIPE FROM: https://cooking.nytimes.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... I`m so hungry I could eat a vegetable.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 1/110 18/200 50/109 103/705 105/81 106/201
128/187 129/305 153/7715
SEEN-BY: 154/10 218/700 221/1 6 226/30 227/114
229/110 114 206 300 307 317
SEEN-BY: 229/400 426 428 452 470 664 700 240/1120
266/512 282/1038 291/111
SEEN-BY: 292/854 301/1 113 320/219 322/757 335/364
341/66 342/200 450/1024
SEEN-BY: 460/58 463/68 467/888 633/267 280 712/620
848 770/1 902/26 5005/49
SEEN-BY: 5020/101 400 715 828 830 848 1042 4441
12000 5030/49 1081 5053/51
SEEN-BY: 5061/133 5075/35 128 5083/444
@PATH: 18/200 229/426 712/848 301/1 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх