COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 67 из 100
 От   : Dave Drum                           1:18/200          23 ноя 24 19:45:00
 К    : All                                                   23 ноя 24 14:43:03
 Тема : Butternut Squash faves 08
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200@fidonet 668bbeef
@CHRS: CP437 2
@PID: MBSE-BBS 1.1.0 (Linux-x86_64)
@TZUTC: -0500
@TID: MBSE-FIDO 1.1.0 (Linux-x86_64)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Butternut Squash & Goat Cheese Galette
 Categories: Pastry, Squash, Cheese, Herbs
      Yield: 5 servings
 
           Pastry for a 9" pie
      4 oz Fresh goat cheese; softened,
           - room temp
      1 tb Fine chopped fresh chives
      2 ts Fine chopped fresh thyme
           - leaves
           Salt & pepper
      2 c  (heaping) (275 g) peeled,
           - very thin sliced butternut
           - squash
      1 c  (80 g) thin sliced red
           - onion
      1 tb Olive oil; more for
           - drizzling
      1 ts Smoked paprika
      1 lg Egg; beaten, for egg wash
 
  Set oven @ 375┬║F/190┬║C and line a baking sheet with
  parchment paper.
  
  MAKE THE HERBED GOAT CHEESE: In a small bowl, combine
  the goat cheese, chives, 1 teaspoon thyme leaves and a
  sprinkle of salt and pepper. Stir to blend well.
  
  In another large bowl, combine the butternut squash,
  onion, olive oil, paprika, remaining 1 teaspoon thyme
  and a sprinkle of salt and pepper; toss to coat.
  
  On a lightly floured surface, roll the dough into a 12"
  round just under 1/4" thick and place it on the baking
  sheet. Dollop the goat-cheese mixture over the top and
  gently spread into a circle, leaving a 2-inch border
  around the edges.
  
  Arrange the butternut squash and onion in an even layer,
  as thin as possible on top of the goat cheese. Fold the
  crust up and over the squash and press gently to seal.
  Brush the crust with egg then sprinkle with salt and
  pepper. If the crust is very soft, refrigerate the
  entire galette for a few minutes until firm.
  
  Bake the galette until the crust is golden and the
  squash is cooked through and charring on the edges, 35
  to 45 minutes. If the crust is getting too golden before
  the squash is cooked, tent the galette with foil. Let
  the galette rest on the baking sheet for about 5 minutes
  before moving. Drizzle the filling with olive oil, if
  desired.
  
  Serve the galette warm or room temperature.
  
  By: Yossy Arefi
  
  Yield: 1 (9") galette (4 - 6 servings)
  
  RECIPE FROM: https://cooking.nytimes.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... When life gives you plagues, make fried locusts
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 1/110 18/200 50/109 103/705 105/81 106/201
128/187 129/305 153/7715
SEEN-BY: 154/10 218/700 221/1 6 226/30 227/114
229/110 114 206 300 307 317
SEEN-BY: 229/400 426 428 452 470 664 700 240/1120
266/512 282/1038 291/111
SEEN-BY: 292/854 301/1 113 320/219 322/757 335/364
341/66 342/200 450/1024
SEEN-BY: 460/58 463/68 467/888 633/267 280 712/620
848 770/1 902/26 5005/49
SEEN-BY: 5020/101 400 715 828 830 848 1042 4441
12000 5030/49 1081 5053/51
SEEN-BY: 5061/133 5075/35 128 5083/444
@PATH: 18/200 229/426 712/848 301/1 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх