COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 70 из 100
 От   : Dave Drum                           1:18/200          23 ноя 24 20:08:00
 К    : All                                                   23 ноя 24 14:43:03
 Тема : 11/24 Nat`l Sardine Day 1
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200@fidonet 668bbefc
@CHRS: CP437 2
@PID: MBSE-BBS 1.1.0 (Linux-x86_64)
@TZUTC: -0500
@TID: MBSE-FIDO 1.1.0 (Linux-x86_64)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Montadito: Sardinillas y Olivas
 Categories: Five, Appetisers, Seafood, Chilies
      Yield: 4 Servings
 
      8 oz Piquillo Peppers
      4 oz Premium Sardinillas (Baby
           - Sardines)
     11 oz Anchovy Stuffed Olives
           Extra virgin olive oil
 
  Top each slice of Pan con Tomate or fresh crusty French
  baguette (sliced) with a slice of the piquillo pepper. Then
  top with a baby sardine. Next, top with a toothpick-skewered
  green olive.
  
  Serve and enjoy!
  
  From: http://www.hotpaella.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... We all live under the same sky, but we don`t all have the same horizons.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 1/110 18/200 50/109 103/705 105/81 106/201
128/187 129/305 153/7715
SEEN-BY: 154/10 218/700 221/1 6 226/30 227/114
229/110 114 206 300 307 317
SEEN-BY: 229/400 426 428 452 470 664 700 240/1120
266/512 282/1038 291/111
SEEN-BY: 292/854 301/1 113 320/219 322/757 335/364
341/66 342/200 450/1024
SEEN-BY: 460/58 463/68 467/888 633/267 280 712/620
848 770/1 902/26 5005/49
SEEN-BY: 5020/101 400 715 828 830 848 1042 4441
12000 5030/49 1081 5053/51
SEEN-BY: 5061/133 5075/35 128 5083/444
@PATH: 18/200 229/426 712/848 301/1 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх