COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 11 из 100
 От   : Dave Drum                           1:18/200          23 ноя 24 20:08:00
 К    : All                                                   23 ноя 24 14:43:03
 Тема : 11/24 Nat`l Sardine Day 2
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200@fidonet 668bbefd
@CHRS: CP437 2
@PID: MBSE-BBS 1.1.0 (Linux-x86_64)
@TZUTC: -0500
@TID: MBSE-FIDO 1.1.0 (Linux-x86_64)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Perciatelli w/Fresh Sardines
 Categories: Seafood, Vegetables, Herbs, Pasta, Chilies
      Yield: 4 Servings
 
      3 lb Fresh sardines
      4 tb Virgin olive oil
      1 md Red onion; in 1/2" dice
    1/4 c  Currants;, soaked 15 minutes
           - in warm water, drained
    1/4 c  Pine nuts
      4    Anchovies; salt packed,
           - rinsed, drained
      1 tb Crushed red pepper
      1 c  Fennel leaves; rough chopped
      1 lb Perciatelli pasta
    1/2 c  Toasted bread crumbs
      2 bn Italian parsley; fine
           - chopped, to yield 1/2 cup
 
  Bring 6 quarts water to boil and add 2 tablespoons
  salt.
  
  Scale, gut and fillet sardines (you can also ask your
  fish monger to do this for you).
  
  In a 12" to 14" saute pan, heat olive oil over
  medium high heat until just smoking. Add onion,
  currants, pine nuts, anchovies and red pepper and cook
  until softened, about 8 to 10 minutes. Add sardine
  fillets and fennel leaves and continue cooking 3 to 4
  minutes, until fish pieces have just cooked, stirring
  carefully. Cook pasta according to package
  instructions until just al dente and drain well. Toss
  hot pasta into pan with sardines and stir to coat. Add
  1/4 cup toasted bread crumbs and parsley. Stir through
  and serve immediately. Sprinkle with remaining bread
  crumbs.
  
  Yield: 4 servings
  
  Recipe By: Mario Batali - Molto Mario SHOW #MB5692
  Fri, 01 Nov 1996
  
  From: http://www.recipesource.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... Who told you I was paranoid?  It was THEM, wasn`t it?
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 1/110 18/200 50/109 103/705 105/81 106/201
128/187 129/305 153/7715
SEEN-BY: 154/10 218/700 221/1 6 226/30 227/114
229/110 114 206 300 307 317
SEEN-BY: 229/400 426 428 452 470 664 700 240/1120
266/512 282/1038 291/111
SEEN-BY: 292/854 301/1 113 320/219 322/757 335/364
341/66 342/200 450/1024
SEEN-BY: 460/58 463/68 467/888 633/267 280 712/620
848 770/1 902/26 5005/49
SEEN-BY: 5020/101 400 715 828 830 848 1042 4441
12000 5030/49 1081 5053/51
SEEN-BY: 5061/133 5075/35 128 5083/444
@PATH: 18/200 229/426 712/848 301/1 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх