COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 82 из 100
 От   : Sean Dennis                         1:18/200          24 ноя 24 20:50:44
 К    : Dave Drum                                             24 ноя 24 19:00:02
 Тема : Re: Cash Money
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200@fidonet 668bc4a2
@CHRS: CP437 2
@PID: MBSE-BBS 1.1.0 (Linux-x86_64)
@TZUTC: -0500
@TID: MBSE-FIDO 1.1.0 (Linux-x86_64)
-=> Dave Drum wrote to Sean Dennis <=-

 DD> When is the VA gong to pop for some George Washingtons for you?

They will not since I am not 100% service-connected.

 DD> Where
 DD> do you find ground chicken for le$$ than hamburger? I just looked at
 DD> the places I shop and ground chicken is U$7.99 lb. Ground turkey is at
 DD> (Jennie-O chubs) U$2.99 and ground 80/20 beef @ U$4.49 in chubs or if
 DD> in a styro tray U$5.24. Regular 73/27 hamburger beef is U$3.99

I think I`m getting Perdue ground chicken for $3.16/lb (per 3 lb. 
containers) at Sam`s Club.  I can get it for $3.64/lb at Walmart in 1 lb. 
portions.  I haven`t been shopping in person for a while and having been
sick for the past two weeks, my brain is a bit mushy on details.

 DD> That would definitely be chewy. I`ve been doing Healthy Choice Steamers
 DD> on nights when I don`t feel like cooking. I`ve eaten their Broccoli -
 DD> Chicken Alfredo after I`ve dropped the china clipers into their ultra
 DD> sonic cleaner for the night. It`s easy gumming.

It would be chewy but what I`d do is not fry the chicken in a pan but on the
George Foreman where it takes five minutes when at full temp and I can cook
the rest as a "topping".

As for teeth, that is coming as soon as I get feeling well enough to talk
without sounding like I`m dying or going into terrible coughing spasms when
trying to speak.

MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Low-Cal Fiesta Chicken
 Categories: Low-cal, Chicken, Main dish
      Yield: 6 servings
 
      8 oz Can Tomato Sauce
    1/2 c  Orange juice
    1/2 c  Finely chopped Onion
      2 tb Raisins
      2 tb Chopped Pimento
    1/2 ts Oregano, crushed
    1/2 ts Chili powder
           Clove Garlic, minced
     12 oz Chicken Breast Halves
           Cut into 1" pieces
      2 ts Cornstarch
      1 tb Water
    1/4 c  Snipped Parsley
      3 c  Hot cooked Rice
           Hot sauce
 
  In a large skillet combine tomato sauce, orange juice, onion, raisins,
  pimiento, oregano, chili pwder, garlic, and hot pepper sauce. Bring to
  boiling; reduce heat. Cover and simmer 5 minutes.  Stir in chicken;
  return to boiling. Cover and simmer 12-15 minutes more or till
  chicken is tender and no longer pink. Meanwhile combine cornstarch
  and water. Stir into skillet. Cook and stir till thickened and
  bubbly. Cook and stir 2 minutes more. Toss parsley with rice. Serve
  chicken mixture over rice.
  
  Per serving: 248 calories, 21 g protein, 35 g carbohydrates, 2 g fat,
  49 mg cholesterol, 277 mg sodium, 430 mg potassium.
 
MMMMM

-- Sean

... A plan so cunning that if it had a tail it would be a weasel.
--- MultiMail/Linux
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 1/19 110 16/0 18/200 19/37 50/109 80/1
105/81 106/201 123/130
SEEN-BY: 128/187 129/305 132/174 142/104 799
153/7715 203/0 218/700 221/0 1 6
SEEN-BY: 221/242 360 226/30 227/114 229/110 114
206 300 307 317 400 426 428
SEEN-BY: 229/452 470 664 700 230/0 240/1120 5832
266/512 280/5003 5006
SEEN-BY: 282/1038 291/111 292/854 301/1 113 320/119
219 319 2119 322/757 762
SEEN-BY: 326/101 335/364 341/66 342/200 423/81
450/1024 460/58 463/68 467/888
SEEN-BY: 633/280 712/848 902/26 5005/49 5020/77 101
400 715 828 830 848 1042
SEEN-BY: 5020/1955 4441 12000 5030/49 1081 5053/51
5061/133 5075/35 128
SEEN-BY: 5083/444 5097/31
@PATH: 18/200 229/426 320/219 221/1 301/1 5020/1042
12000 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх