COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 88 из 100
 От   : Dave Drum                           1:3634/12         24 ноя 24 12:36:00
 К    : All                                                   24 ноя 24 19:00:03
 Тема : Mexican Sides - 05
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 46469.fido-cooking@1:3634/12 2baa523b
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.18a-Linux May 23 2020 GCC
7.5.0
@TID: SBBSecho 3.11-Linux r3.173 May 23 2020 GCC
7.5.0
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Cilantro-Lime Rice
 Categories: Five, Rice, Herbs, Citrus
      Yield: 3 Cups
 
      1 c  Uncooked jasmine rice
      2 c  Chicken broth
      2 tb Lime juice
      2 tb Minced fresh cilantro
    1/8 ts Ground nutmeg
 
  In a small saucepan, combine rice and broth; bring to a
  boil. Reduce heat; simmer, covered, until liquid is
  absorbed and rice is tender, 12-15 minutes. Add lime
  juice, cilantro and nutmeg; fluff with a fork.
  
  Robin Baskette, Lexington, Kentucky
  
  Makes: 3 cups
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... "Our lives are defined by opportunities, even the ones we miss." Eric Roth
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: SouthEast Star Mail HUB - SESTAR (1:3634/12)
SEEN-BY: 1/120 18/0 50/109 116/116 123/0 25 126
180 755 3001 3002 135/115
SEEN-BY: 153/7715 154/10 220/6 221/1 6 222/2
240/1120 1634 8001 8002 8005
SEEN-BY: 240/8050 250/1 275/1000 280/5003 291/111
301/1 113 313/41 335/364
SEEN-BY: 341/66 362/6 371/0 450/1024 463/68 467/888
712/1321 2320/105 3634/0
SEEN-BY: 3634/12 24 27 56 57 58 119 5005/49
5020/77 101 715 828 830 848 1042
SEEN-BY: 5020/1955 4441 12000 5030/49 1081 5053/51
5058/104 5061/133 5075/128
SEEN-BY: 5083/444 5097/31
@PATH: 3634/12 240/1120 301/1 5020/1042 12000
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх