COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 41 из 100
 От   : Dave Drum                           1:396/45          25 ноя 24 14:44:20
 К    : All                                                   25 ноя 24 14:36:04
 Тема : 11/26 National Cake Day
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:396/45.0 6744e1a4
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: St. Louis Gooey Butter Cake
 Categories: Cakes, Desserts
      Yield: 18 servings
 
MMMMM----------------------------CAKE---------------------------------
      3 tb (45 ml) milk; room temp
  1 3/4 ts (5 g) active dry yeast
      6 tb (85 g) unsalted butter; room
           - temp
      3 tb (45 g) sugar
      1 ts (5 g) kosher salt
      1 lg Egg
  1 3/4 c  (215 g) all-purpose flour

MMMMM--------------------------TOPPING-------------------------------
      3 tb + 1 ts (50 ml) light corn
           - syrup
  2 1/2 ts (10 ml) vanilla extract
     12 tb (170 g) unsalted butter;
           - room temp
  1 1/2 c  (300 g) sugar
    1/2 ts (3 g) kosher salt
      1 lg Egg
      1 c  + 3 tb (145 g) A-P flour
           Confectioners` sugar; for
           - sprinkling
 
  In a small bowl, mix milk with 2 tablespoons warm water.
  Add yeast and whisk gently until it dissolves. Mixture
  should foam slightly.
  
  Using an electric mixer with paddle attachment, cream
  butter, sugar and salt. Scrape down sides of bowl and
  beat in the egg. Alternately add flour and the milk
  mixture, scraping down sides of bowl between each
  addition. Beat dough on medium speed until it forms a
  smooth mass and pulls away from sides of bowl, 7 to 10
  minutes.
  
  Press dough into an ungreased 9" X 13" baking dish at
  least 2" deep. Cover dish with plastic wrap or clean tea
  towel, put in a warm place, and allow to rise until
  doubled, 2 1/2 to 3 hours.
  
  Set oven @ 350┬░F/175┬░C.
  
  TO PREPARE TOPPING, in a small bowl, mix corn syrup with
  2 tablespoons water and the vanilla. Using an electric
  mixer with paddle attachment, cream butter, sugar and
  salt until light and fluffy, 5 to 7 minutes. Scrape down
  sides of bowl and beat in the egg. Alternately add flour
  and corn syrup mixture, scraping down sides of bowl
  between each addition.
  
  Spoon topping in large dollops over risen cake and use a
  spatula to gently spread it in an even layer. Bake for
  35 to 45 minutes; cake will rise and fall in waves and
  have a golden brown top, but will still be liquid in
  center when done. Allow to cool in pan before sprinkling
  with confectioners` sugar for serving.
  
  By Melissa Clark
  
  Yield: 16 to 20 servings
  
  RECIPE FROM: https://cooking.nytimes.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Kitchen
 
MMMMM

... Old MacDonald had a computer, with EIA I/O
___ MultiMail/Win v0.52

--- Maximus/2 3.01
 * Origin: Sursum Corda! BBS-Huntsville,AL-bbs.sursum-corda.com (1:396/45)
SEEN-BY: 10/0 1 18/200 19/25 50/109 102/401 103/1
705 105/81 106/1 201 987
SEEN-BY: 124/5014 5016 128/187 129/305 130/330
153/7715 214/22 218/0 1 109
SEEN-BY: 218/215 601 700 720 810 840 850 860 870
880 900 930 940 226/30
SEEN-BY: 227/114 229/110 114 206 300 307 317 400
426 428 452 470 664 700
SEEN-BY: 266/512 282/1038 291/111 292/854 301/1
320/219 322/757 342/200
SEEN-BY: 387/18 21 25 396/45 450/1024 460/58 256
1124 5858 463/68 1331
SEEN-BY: 467/888 633/280 712/848 902/26 5005/49
5020/101 400 715 828 830 848
SEEN-BY: 5020/1042 4441 12000 5030/49 1081 5053/51
5054/30 5061/133 5075/35
SEEN-BY: 5075/128 5083/444
@PATH: 396/45 218/700 229/426 460/58 463/68
5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх