COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 49 из 100
 От   : Dave Drum                           1:2320/105        26 ноя 24 14:14:00
 К    : All                                                   26 ноя 24 14:33:03
 Тема : 100 E-Z Dinners - 03
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 160451.cooking@1:2320/105 2baeab84
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/acc19483f Apr 26
202 GCC 12.2.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/acc19483f Apr 26
2024 23:04 GCC 12.2.0
@BBSID: CAPCITY2
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Dijonnaise Grilled Chicken Breasts
 Categories: Five, Poultry, Herbs, Sauces
      Yield: 4 servings
 
    1/2 c  Mayonnaise
    1/2 c  Dijon mustard
      2 cl Garlic cloves; fine grated
           Salt & black pepper
      1 ts Thyme leaves or dried thyme
      2 lb Boned, skinned chicken
           - pieces; patted dry
 
  Heat a grill to medium-high. (You can also cook the
  chicken on the stovetop over medium-high heat, following
  the same timing.) Meanwhile, in a medium bowl, stir
  together the mayonnaise, mustard and garlic, and season
  to taste with salt and pepper. Transfer half to a small
  bowl and refrigerate until serving.
  
  To the medium bowl with the reserved Dijonnaise, stir in
  the thyme leaves. Season the chicken all over with salt
  and pepper, then transfer to the medium bowl and toss to
  coat. Let sit at least 15 minutes, or refrigerate up to
  overnight. (Let it come to room temperature before
  cooking.)
  
  Clean the grill grates. (No need to grease; the
  mayonnaise keeps the chicken from sticking.) Scrape
  excess marinade off the chicken, then grill over direct
  heat until the chicken unsticks from the grates and is
  deep golden and cooked through, 4 to 6 minutes per side.
  If using a gas grill, cover grill between flips. Discard
  the chicken marinade. Serve with the small bowl of
  reserved Dijonnaise alongside.
  
  By: Ali Slagle
  
  Yield: 4 servings
  
  RECIPE FROM: https://cooking.nytimes.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... Remember, pain is just nature`s way of reminding you who`s in charge.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: capitolcityonline.net * Telnet/SSH:2022/HTTP (1:2320/105)
SEEN-BY: 50/109 103/705 104/119 116/17 18 120/302
616 154/10 30 50 700
SEEN-BY: 218/700 220/20 90 221/1 6 226/18 44 50
240/1120 301/1 113 335/364
SEEN-BY: 341/66 450/1024 463/68 467/888 712/848
2320/0 105 107 304 401
SEEN-BY: 3634/12 5005/49 5020/101 715 828 830 848
1042 4441 12000 5030/49
SEEN-BY: 5030/1081 5053/51 5061/133 5075/128
5083/444
@PATH: 2320/105 154/10 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх