COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 50 из 100
 От   : Dave Drum                           1:2320/105        26 ноя 24 14:15:00
 К    : All                                                   26 ноя 24 14:33:03
 Тема : 100 E-Z Dinners - 04
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 160452.cooking@1:2320/105 2baeab85
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/acc19483f Apr 26
202 GCC 12.2.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/acc19483f Apr 26
2024 23:04 GCC 12.2.0
@BBSID: CAPCITY2
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Blackened Chicken Breasts
 Categories: Poultry, Herbs, Chilies
      Yield: 4 servings
 
      1 tb Kosher salt
      1 tb Smoked paprika
    1/2 tb Dried thyme
    1/2 tb Dried oregano
    1/2 tb Garlic powder
    1/2 tb Onion powder
      1 ts Mustard powder
      1 ts Ground cayenne
      2 lb Boned, skinned chicken
           - breasts
      2 tb Vegetable oil
 
  Make the blackening seasoning: In a small bowl, combine
  the salt, smoked paprika, thyme, oregano, garlic powder,
  onion powder, mustard powder and cayenne.
  
  Carefully slice the chicken breasts horizontally in
  half, then pat dry with a paper towel. Thoroughly coat
  all sides with the blackening seasoning and set aside.
  
  Drizzle oil into a large skillet or cast iron pan over
  medium-high. When the oil begins to shimmer, carefully
  place the chicken in the pan and cook undisturbed for 5
  minutes. Watch out for any oil splattering and popping
  out of the pan. Cook until the seasoning literally
  darkens. After 5 minutes, flip the chicken and cook for
  another 3 minutes.
  
  Turn off the heat and leave the pan tented with aluminum
  foil for 5 minutes (this will help the chicken continue
  cooking from the residual heat without drying out).
  Remove the foil, then let the chicken rest for at least
  2 minutes.
  
  When ready to serve, slice the chicken on a bias into
  1/2" pieces. Serve immediately.
  
  TIP: About 30 minutes before prepping, remove the
  chicken from the refrigerator to allow it to come to
  room temperature.
  
  By: Kia Damon
  
  Yield: 4 servings
  
  RECIPE FROM: https://cooking.nytimes.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... "A Hospital is no place to be sick." -- Samuel Goldwyn
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: capitolcityonline.net * Telnet/SSH:2022/HTTP (1:2320/105)
SEEN-BY: 50/109 103/705 104/119 116/17 18 120/302
616 154/10 30 50 700
SEEN-BY: 218/700 220/20 90 221/1 6 226/18 44 50
240/1120 301/1 113 335/364
SEEN-BY: 341/66 450/1024 463/68 467/888 712/848
2320/0 105 107 304 401
SEEN-BY: 3634/12 5005/49 5020/101 715 828 830 848
1042 4441 12000 5030/49
SEEN-BY: 5030/1081 5053/51 5061/133 5075/128
5083/444
@PATH: 2320/105 154/10 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх