COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 52 из 100
 От   : Dave Drum                           1:2320/105        26 ноя 24 14:16:00
 К    : All                                                   26 ноя 24 14:33:04
 Тема : 100 E-Z Dinners - 09
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 160457.cooking@1:2320/105 2baeab8a
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/acc19483f Apr 26
202 GCC 12.2.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/acc19483f Apr 26
2024 23:04 GCC 12.2.0
@BBSID: CAPCITY2
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Ritzy Cheddar Chicken Breasts
 Categories: Poultry, Dairy, Breads, Vegetables
      Yield: 4 servings
 
      1 tb Olive oil; more for greasing
           - the wire rack
    1/4 c  Sour cream
      1 lg Egg white
      1 ts Dijon mustard
           Salt
      2 lg Boned, skinned chicken
           - breasts
      1    Sleeve Ritz crackers
      2 oz Extra-sharp Cheddar cheese;
           - coarse grated
    1/2 ts Garlic powder
    1/2 ts Onion powder
 
  Position rack in the bottom third of the oven and set
  oven @ 450oF/232oC. Place an ovenproof wire rack over a
  sheet pan. Dab a folded-up paper towel with olive oil
  and rub it over the wire rack to grease it.
  
  In a medium bowl, whisk together the sour cream, egg
  white and Dijon mustard until smooth. Season with salt.
  Lay the chicken flat on a cutting board and carve each
  breast in half horizontally so you end up with four thin
  cutlets. Add the chicken to the sour cream mixture, and
  using your hands, smear the sour cream all over the
  chicken.
  
  In a large bowl, crush the Ritz crackers into coarse
  pieces with your fingers. Some crackers will turn to
  rubble while others turn to dust. Add the cheese, garlic
  powder, onion powder and olive oil. Season with 1/2
  teaspoon salt and toss until evenly distributed. Holding
  one of the chicken cutlets by its thinner end, add to
  the bowl with the crumbs, and using your hands, pack the
  crumbs onto the chicken, pressing them in to create a
  thick coating. Transfer the breaded chicken to the rack
  in the sheet pan. Repeat with the remaining three
  cutlets.
  
  Bake the cutlets until the outsides are crispy and the
  insides are no longer pink, 10 to 15 minutes. Let the
  chicken cool slightly so the coating can set, about 5
  minutes, before transferring to plates and serving.
  
  By: Eric Kim
  
  Yield: 4 servings
  
  RECIPE FROM: https://cooking.nytimes.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... The multicultural New South: Korean-Southern fried chicken
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: capitolcityonline.net * Telnet/SSH:2022/HTTP (1:2320/105)
SEEN-BY: 50/109 103/705 104/119 116/17 18 120/302
616 154/10 30 50 700
SEEN-BY: 218/700 220/20 90 221/1 6 226/18 44 50
240/1120 301/1 113 335/364
SEEN-BY: 341/66 450/1024 463/68 467/888 712/848
2320/0 105 107 304 401
SEEN-BY: 3634/12 5005/49 5020/101 715 828 830 848
1042 4441 12000 5030/49
SEEN-BY: 5030/1081 5053/51 5061/133 5075/128
5083/444
@PATH: 2320/105 154/10 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх