COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 71 из 100
 От   : Dave Drum                           1:18/200          27 ноя 24 21:04:00
 К    : All                                                   27 ноя 24 14:50:02
 Тема : 100 Easy Dinners - 13
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200@fidonet 668bdf6d
@CHRS: CP437 2
@PID: MBSE-BBS 1.1.0 (Linux-x86_64)
@TZUTC: -0500
@TID: MBSE-FIDO 1.1.0 (Linux-x86_64)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Grilled Tahini-Honey Chicken Thighs
 Categories: Poultry, Citrus, Sauces, Herbs
      Yield: 4 servings
 
      2 lg Lemons; halved
    1/4 c  Tahini
      2 tb Honey
      2 tb Olive oil; more for cooking
      2 lb Boned, skinned chicken
           - thighs
           Salt
      2    Sprigs parsley or cilantro
           - leaves and tender stems;
           - gently torn or chopped
           Sumac; opt, garnish
 
  Into a large bowl, juice 1 lemon, then whisk together
  with the tahini, honey and olive oil until smooth.
  Transfer half the mixture to a small serving bowl.
  Season the chicken all over with salt and add to the
  large bowl; toss to coat.
  
  To grill the chicken, set a grill to medium-high. (If
  youтАЩd like to cook the chicken in the oven or a skillet,
  see Tip.) Generously oil the grates, then add the
  chicken and cook until the bottom is charred, 5 to 8
  minutes. Use tongs to turn over the thighs and continue
  to grill until the chicken is cooked through, 5 to 7
  minutes depending on the size of the chicken pieces;
  turn thighs over again if necessary. Move thighs to a
  cooler part of the grill if browning too quickly.
  
  Remove chicken from grill and let cool 1 to 2 minutes.
  Taste the reserved sauce and season as needed with salt,
  and loosen the consistency by adding half the lemon
  juice or a tablespoon of water. Squeeze the remaining
  lemon half over the chicken, drizzle with the sauce or
  serve on the side, and garnish with the parsley and
  sumac, if using.
  
  HINT: This chicken recipe can be cooked on the grill, in
  the oven or on the stovetop. If youтАЩd like to roast the
  chicken, heat the oven to 425 degrees. Line a sheet pan
  with foil and add 1 tablespoon of oil, spreading to
  coat. Add the chicken in a single layer and roast until
  cooked through, 20 to 25 minutes depending on the size
  of the thighs. If youтАЩd like to cook the chicken on the
  stovetop, heat 1 tablespoon olive oil in a heavy 12-inch
  skillet over medium-high until shimmering. Decrease heat
  to medium, and, working in two batches, saute` the
  chicken until cooked through, 15 to 20 minutes depending
  on the size of the thighs, flipping after 7 to minutes
  when they easily release from the pan.
  
  By: Yasmin Fahr
  
  Yield: 4 servings
  
  RECIPE FROM: https://cooking.nytimes.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... "In all matters of opinion our adversaries are insane." -- Mark Twain
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 1/19 110 16/0 18/200 19/37 50/109 80/1
105/81 106/201 123/130
SEEN-BY: 128/187 129/305 132/174 142/104 799
153/7715 203/0 218/700 221/0 1 6
SEEN-BY: 221/242 360 226/30 227/114 229/110 114
206 300 307 317 400 426 428
SEEN-BY: 229/452 470 664 700 230/0 240/1120 5832
266/512 280/5003 5006
SEEN-BY: 282/1038 291/111 292/854 301/1 113 320/119
219 319 2119 322/757 762
SEEN-BY: 326/101 335/364 341/66 342/200 423/81
450/1024 460/58 463/68 467/888
SEEN-BY: 633/280 712/848 902/26 5005/49 5020/101
400 715 828 830 848 1042
SEEN-BY: 5020/4441 12000 5030/49 1081 5053/51
5061/133 5075/35 128 5083/444
@PATH: 18/200 229/426 320/219 221/1 301/1 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх