COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 69 из 100
 От   : Dave Drum                           1:18/200          27 ноя 24 21:04:00
 К    : All                                                   27 ноя 24 14:50:02
 Тема : 100 Easy Dinners - 15
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200@fidonet 668bdf6f
@CHRS: CP437 2
@PID: MBSE-BBS 1.1.0 (Linux-x86_64)
@TZUTC: -0500
@TID: MBSE-FIDO 1.1.0 (Linux-x86_64)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: One-Pan Crispy Chicken & Chickpeas
 Categories: Poultry, Beans, Vegetables, Greens
      Yield: 4 servings
 
      4    Chicken thighs; bone-in,
           - skin-on
           Salt & pepper
      2 ts Olive oil; more as needed
     30 oz (2 cans) chickpeas; rinsed
      4 lg Garlic cloves; thin sliced
      4 c  (packed) baby spinach
           +=OR=+
      5 oz Pkg baby spinach
      1 lg Lemon; halved
           Yogurt & hot sauce; to serve
           - opt
 
  Set oven @ 400┬║F/205┬║C with a rack in the center.
  
  Pat the chicken dry and season both sides with salt and
  pepper. Heat 2 teaspoons of olive oil in a large
  cast-iron skillet over medium-high heat. Put the chicken
  thighs in the skillet, skin-side down, and cook for 4 to
  5 minutes, until light golden brown. Flip and cook for 2
  more minutes. Transfer the chicken to a plate.
  
  Add the chickpeas and garlic to the skillet and stir to
  coat in the oil and juices. If the pan seems at all dry,
  drizzle in a bit of olive oil. Season with salt and
  pepper.
  
  Place the chicken on top of the chickpeas, skin side up,
  in an even layer and transfer the pan to the oven. Bake
  for 30 minutes or until the chicken is deeply golden and
  cooked through.
  
  Remove the chicken to a clean plate, put the pan back on
  the stovetop over medium heat and add the spinach to the
  chickpeas in the pan, one handful at a time, stirring it
  until just wilted. Add the chicken back to the pan and
  squeeze a lemon half over the top; cut the remaining
  lemon half into 4 wedges. Serve the chicken, chickpeas
  and spinach with the lemon wedges on the side, and
  yogurt and hot sauce for serving, if you like.
  
  By: Yossy Arefi
  
  Yield: 4 servings
  
  RECIPE FROM: https://cooking.nytimes.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... If you want the last word with a woman, apologize.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 1/19 110 16/0 18/200 19/37 50/109 80/1
105/81 106/201 123/130
SEEN-BY: 128/187 129/305 132/174 142/104 799
153/7715 203/0 218/700 221/0 1 6
SEEN-BY: 221/242 360 226/30 227/114 229/110 114
206 300 307 317 400 426 428
SEEN-BY: 229/452 470 664 700 230/0 240/1120 5832
266/512 280/5003 5006
SEEN-BY: 282/1038 291/111 292/854 301/1 113 320/119
219 319 2119 322/757 762
SEEN-BY: 326/101 335/364 341/66 342/200 423/81
450/1024 460/58 463/68 467/888
SEEN-BY: 633/280 712/848 902/26 5005/49 5020/101
400 715 828 830 848 1042
SEEN-BY: 5020/4441 12000 5030/49 1081 5053/51
5061/133 5075/35 128 5083/444
@PATH: 18/200 229/426 320/219 221/1 301/1 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх