COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 78 из 100
 От   : Dave Drum                           1:18/200          27 ноя 24 21:05:00
 К    : All                                                   27 ноя 24 14:50:03
 Тема : 100 Easy Dinners - 18
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200@fidonet 668bdf72
@CHRS: CP437 2
@PID: MBSE-BBS 1.1.0 (Linux-x86_64)
@TZUTC: -0500
@TID: MBSE-FIDO 1.1.0 (Linux-x86_64)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Hara Masala Murgh (Green Masala Chicken)
 Categories: Poultry, Vegetables, Chilies, Herbs, Dairy
      Yield: 3 servings
 
      3 tb Ghee or neutral oil
      1 lg Yellow onion; fine chopped
     12    Whole black peppercorns
      1 ts Cumin seeds
      1 lb Chicken breasts; thin sliced
           - 1/4" thick)
      1 ts Fresh grated ginger or
           - ginger paste
      1 ts Fresh grated garlic or
           - garlic paste
    1/2 ts Kashmiri red chile powder
    3/4 ts Fine sea salt
  1 1/2 c  Fine chopped cilantro leaves
           - & tender stems
  1 1/2 c  Fine chopped fresh mint
           - leaves
      4    Thai green chilies; chopped
    1/4 c  Full-fat Greek yogurt
      2 tb Almond or other nut butter;
           - stirred to combine
      3 tb Fresh lemon juice
    1/2 ts Garam masala (opt)
 
  Heat ghee or oil in a medium pot or wok for about 30
  seconds over medium. Add the onion, peppercorns and
  cumin seeds. Cook, stirring occasionally, until the
  onion becomes translucent, about 5 minutes. Add the
  chicken, ginger and garlic, and cook on medium-high,
  stirring frequently until the chicken is no longer pink
  or fleshy and the onions have softened, about 7 to 10
  minutes.
  
  Lower the heat to medium and stir in the chile powder
  and salt. Continue cooking for about 30 seconds. Add 1
  cup cilantro, 1 cup mint and the Thai green chiles, and
  stir until all the ingredients are incorporated.
  
  Stir in the yogurt and almond butter. Turn off the heat
  and stir in the remaining 1/2 cup cilantro and 1/2 cup
  mint. Sprinkle with lemon juice and garam masala, if you
  like.
  
  By: Zainab Shah
  
  Yield: 2 to 4 servings
  
  RECIPE FROM: https://cooking.nytimes.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... GMO food bad for you? I just had a nice leg of salmon and I feel fine.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 1/19 110 16/0 18/200 19/37 50/109 80/1
105/81 106/201 123/130
SEEN-BY: 128/187 129/305 132/174 142/104 799
153/7715 203/0 218/700 221/0 1 6
SEEN-BY: 221/242 360 226/30 227/114 229/110 114
206 300 307 317 400 426 428
SEEN-BY: 229/452 470 664 700 230/0 240/1120 5832
266/512 280/5003 5006
SEEN-BY: 282/1038 291/111 292/854 301/1 113 320/119
219 319 2119 322/757 762
SEEN-BY: 326/101 335/364 341/66 342/200 423/81
450/1024 460/58 463/68 467/888
SEEN-BY: 633/280 712/848 902/26 5005/49 5020/101
400 715 828 830 848 1042
SEEN-BY: 5020/4441 12000 5030/49 1081 5053/51
5061/133 5075/35 128 5083/444
@PATH: 18/200 229/426 320/219 221/1 301/1 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх