COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 83 из 100
 От   : Dave Drum                           1:3634/12         28 ноя 24 14:39:00
 К    : All                                                   28 ноя 24 13:22:02
 Тема : Leftover Turkey Top 10-03
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 46545.fido-cooking@1:3634/12 2baf7d36
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.18a-Linux May 23 2020 GCC
7.5.0
@TID: SBBSecho 3.11-Linux r3.173 May 23 2020 GCC
7.5.0
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Turkey-Cranberry Bagels
 Categories: Five, Poultry, Fruits, Breads, Cheese
      Yield: 4 servings
 
      4    Plain bagels; split,
           - toasted
      8 oz Thin sliced cooked turkey
      8 sl Provolone cheese
    1/2 c  Whole-berry cranberry sauce
 
  Heat broiler. Place bagel halves on a baking sheet;
  layer with turkey and cheese. Broil 4" - 6" from heat
  until cheese is melted, 1-2 minutes. Top with cranberry
  sauce.
  
  Taste of Home Test Kitchen
  
  Makes: 4 servings
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... You have to ask children and birds how cherries and strawberries taste
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: SouthEast Star Mail HUB - SESTAR (1:3634/12)
SEEN-BY: 1/120 18/0 50/109 103/705 104/119 116/116
120/302 616 123/0 25 126
SEEN-BY: 123/180 755 3001 3002 135/115 153/7715
154/10 30 50 700 218/700
SEEN-BY: 220/6 20 90 221/1 6 222/2 226/18 44 50
240/1120 250/1 275/1000 301/1
SEEN-BY: 301/113 335/364 341/66 450/1024 463/68
467/888 712/848 1321 2320/105
SEEN-BY: 3634/0 12 24 27 56 57 58 119 5005/49
5020/101 715 828 830 848 1042
SEEN-BY: 5020/4441 12000 5030/49 1081 5053/51
5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 3634/12 154/10 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх