COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:2320/105        30 мар 25 12:44:00
 К    : All                                                   30 мар 25 16:02:02
 Тема : 3/31 Nat`l Tater Day - 1
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 163482.cooking@1:2320/105 2c5243d8
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/acc19483f Apr 26
202 GCC 12.2.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/acc19483f Apr 26
2024 23:04 GCC 12.2.0
@BBSID: CAPCITY2
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Duo Tater Bake
 Categories: Potstoes, Cheese, Dairy, Vegetables
      Yield: 20 servings
 
      4 lb Russet or Yukon Gold
           - potatoes; peeled, diced
      3 lb Sweet potatoes; peeled,
           - diced
     16 oz (2 tubs) spreadable chive &
           - onion cream cheese; divide
      1 c  Sour cream; divided
    1/4 c  Shredded Colby-Monterey Jack
           - cheese
    1/3 c  Milk
    1/4 c  Shredded Parmesan cheese
    1/2 ts (ea) salt & pepper

MMMMM--------------------------TOPPING-------------------------------
      1 c  Shredded Colby-Monterey Jack
           - cheese
    1/2 c  Chopped green onions
    1/4 c  Shredded Parmesan cheese
 
  Place russet potatoes in a Dutch oven and cover with
  water. Bring to a boil. Reduce heat; cover and cook
  until tender, 10-15 minutes.
  
  Meanwhile, place sweet potatoes in a large saucepan;
  cover with water. Bring to a boil. Reduce heat; cover
  and cook until tender, 10-15 minutes. Drain; mash with 1
  carton cream cheese, 1/2 cup sour cream and 1/4 cup
  Colby-Monterey Jack cheese.
  
  Drain russet potatoes; mash with the remaining carton
  cream cheese and 1/2 cup sour cream. Stir in the milk,
  Parmesan cheese, salt and pepper.
  
  Spread 1 1/3 cups russet potato mixture into each of 2
  greased 11" X 7" baking dishes. Layer each with 2 cups
  sweet potato mixture. Repeat layers. Spread with
  remaining russet potato mixture.
  
  Bake, uncovered @ 350oF/175oC until heated through,
  about 15 minutes. Combine topping ingredients; sprinkle
  over casseroles. Bake until cheese is melted, 2-3
  minutes longer.
  
  Joan McCulloch, Abbotsford, British Columbia
  
  Makes: 2 casseroles (10 servings each)
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... In the world of candy, apple flavour must be green not red
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: capitolcityonline.net * Telnet/SSH:2022/HTTP (1:2320/105)
SEEN-BY: 1/120 18/0 50/109 116/116 123/0 25 126
180 755 3001 3002 135/115
SEEN-BY: 153/7715 154/10 220/6 221/1 6 222/2
240/1120 1634 8001 8002 8005
SEEN-BY: 240/8050 250/1 275/1000 280/5003 301/1 113
313/41 335/364 341/66
SEEN-BY: 362/6 371/0 382/200 450/1024 463/68
712/1321 2320/0 105 107 3634/0
SEEN-BY: 3634/12 24 27 56 57 58 60 119 5020/101
715 828 830 848 1042 4441
SEEN-BY: 5020/12000 5030/49 1081 5053/51 5058/104
5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 2320/105 3634/12 240/1120 301/1 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │   Список: Сообщение 1 из 100 (99 осталось)      │   15:45:59    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх