COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:3634/12         02 апр 25 16:35:00
 К    : All                                                   02 апр 25 14:05:01
 Тема : Top 10 Lemon Recipes - 02
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 49629.fido-cooking@1:3634/12 2c545ec8
@TZUTC: -0400
@PID: Synchronet 3.18a-Linux May 23 2020 GCC
7.5.0
@TID: SBBSecho 3.11-Linux r3.173 May 23 2020 GCC
7.5.0
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Salmon w/Dill Sauce & Lemon Risotto
 Categories: Citrus, Seafood, Vegetables, Herbs, Rice
      Yield: 4 servings
 
MMMMM---------------------------SAUCE--------------------------------
    1/2 c  Mayonnaise
    1/4 c  Sour cream
      1 tb Chopped green onion
      1 tb Lemon juice
  1 1/2 ts Snipped fresh dill
           +=OR=+
    1/2 ts Dill weed

MMMMM--------------------------RISOTTO-------------------------------
  3 1/2 c  Chicken broth
      2 tb Olive oil
      1    Shallot; fine chopped
      1 c  Uncooked arborio rice
      1 cl Garlic; minced
      2 ts Grated lemon zest
    1/4 ts Pepper

MMMMM---------------------------SALMON--------------------------------
      4    Salmon fillets; 6 oz ea
    1/2 ts Salt
    1/4 ts Pepper
      2 tb Olive oil
 
  In a small bowl, mix sauce ingredients. Refrigerate,
  covered, until serving.
  
  In a small saucepan, bring broth to a simmer; keep hot.
  In a large saucepan, heat oil over medium heat. Add
  shallot; cook and stir until tender, 1-2 minutes. Add
  rice and garlic; cook and stir until rice is coated, 1-2
  minutes.
  
  Stir in 1/2 cup hot broth. Reduce heat to maintain a
  simmer; cook and stir until broth is absorbed. Add
  remaining broth, 1/2 cup at a time, cooking and stirring
  until broth has been absorbed after each addition, until
  rice is tender but firm to the bite, and risotto is
  creamy. Remove from heat; stir in lemon zest and pepper.
  
  Meanwhile, sprinkle fillets with salt and pepper. In a
  large skillet, heat oil over medium heat. Add fillets;
  cook until fish just begins to flake easily with a fork,
  6-8 minutes on each side. Serve with sauce and risotto.
  
  Amanda Reed, Nashville, Tennessee
  
  Makes: 4 servings
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... Kraut so good it makes you want to invade Poland
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: SouthEast Star Mail HUB - SESTAR (1:3634/12)
SEEN-BY: 1/120 18/0 50/109 116/116 123/0 25 126
180 755 3001 3002 135/115
SEEN-BY: 153/7715 154/10 220/6 221/1 6 222/2
240/1120 1634 8001 8002 8005
SEEN-BY: 240/8050 250/1 275/1000 280/5003 301/1 113
313/41 335/364 341/66
SEEN-BY: 362/6 371/0 382/200 450/1024 463/68
712/1321 2320/105 3634/0 12 24
SEEN-BY: 3634/27 56 57 58 60 119 5020/101 715
828 830 848 1042 4441 12000
SEEN-BY: 5030/49 1081 5053/51 5058/104 5061/133
5075/128 5083/444
@PATH: 3634/12 240/1120 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │   Список: Сообщение 1 из 100 (99 осталось)      │   04:23:16    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх