COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 3 из 100
 От   : Dave Drum                           1:396/45          03 апр 25 13:02:02
 К    : All                                                   03 апр 25 13:59:02
 Тема : E - Z Dinners - 42
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:396/45.0 67eedb2a
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Baked Chicken Tenders
 Categories: Poultry, Vegetables, Herbs, 0breads
      Yield: 4 servings
 
      1 lg Egg
      1 tb Prepared mustard
      1 cl Garlic; minced
    3/4 c  Dry bread crumbs
      2 ts Dried basil
      1 ts Paprika
    1/2 ts Salt
    1/4 ts Pepper
      1 lb Chicken tenderloins
 
  Set oven @ 400┬║F/205┬║C.
  
  In a shallow bowl, whisk together egg substitute,
  mustard and garlic. In another shallow bowl, toss bread
  crumbs with seasonings. Dip chicken in egg mixture, then
  coat with crumb mixture.
  
  Place on a baking sheet coated with cooking spray. Bake
  until golden brown and chicken is no longer pink, 10-15
  minutes.
  
  Becky Oliver, Fairplay, Colorado
  
  Makes: 4 servings
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... "There are 3 kinds of lies: lies, damned lies, and statistics" Benj
israeli
___ MultiMail/Win v0.52

--- Maximus/2 3.01
 * Origin: Sursum Corda! BBS-Huntsville,AL-bbs.sursum-corda.com (1:396/45)
SEEN-BY: 10/0 1 19/25 50/109 102/401 103/1 705
106/1 987 124/5014 5016
SEEN-BY: 130/330 154/10 214/22 218/0 1 109 215
601 700 720 810 840 850 860
SEEN-BY: 218/880 900 940 221/1 6 229/426 240/1120
301/1 113 335/364 341/66
SEEN-BY: 387/18 21 25 396/45 450/1024 463/68
712/848 5020/101 715 828 830 848
SEEN-BY: 5020/1042 4441 12000 5030/49 1081 5053/51
5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 396/45 218/700 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх