COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 22 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        04 апр 25 11:48:16
 К    : All                                                   04 апр 25 20:39:02
 Тема : Lasagna Soup
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 54369.fido_cooking@1:124/5016 2c5617b1
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20e-Linux master/546725fc5 Mar 15
2025 GCC 13.3.0
@TID: SBBSecho 3.24-Linux master/546725fc5 Mar 15
2025 GCC 13.3.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: ASCII 1
@NOTE: FSEditor.js v1.105
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Lasagna Soup
 Categories: Soups, Italian, Vegetarian
      Yield: 6 Servings

      1 tb Olive oil (15 ml)
      1    Onion (150 g); diced
      3 cl Garlic (9 g); minced
      1    Carrot (60 g); diced
      1    Bell pepper (120 g); diced
      8 oz Vegan sausage (225 g);
           - crumbled
      1 c  Green lentils (190 g);
           - rinsed and drained
     28 oz Can crushed tomatoes
           - (800 ml)
      4 c  Vegetable broth (950 ml)
      1 ts Dried basil (1 g)
      1 ts Dried oregano (1 g)
    1/2 ts Red pepper flakes (0.5 g)
           Salt and black pepper;
           - to taste
      8 oz Lasagna noodles (200 g);
           - broken into smaller pieces
      1 c  Vegan mozzarella cheese
           - (115 g); shredded
      1 c  Vegan ricotta (225 g)
    1/2 c  Vegan parmesan cheese
           - (50 g); more for garnish
           Fresh basil; for garnish

  Preparation time: 15 minutes
  Cooking time: 30 minutes

  Lasagna soup is mega cheesy, fantastically filling, and loaded with
  Italian-inspired flavours. A trio of vegan cheeses take it over the
  top!

  Soup:

  In a large pot, heat olive oil over medium heat. Add diced onion,
  garlic, carrot, and bell pepper. Saute for about 5 to 7 minutes,
  until the vegetables are tender.

  Add vegan sausage and cook for an additional 3 to 4 minutes until it
  starts to brown.

  Stir in the green lentils, crushed tomatoes, vegetable broth, dried
  basil, dried oregano, red pepper flakes, salt, and black pepper.
  Bring to a boil, then reduce heat to a simmer. Cook covered for 15 to
  20 minutes or until the lentils are tender.

  Add the broken lasagna noodles to the pot and cook according to the
  package directions (usually about 8 gto 10 minutes) until they are
  tender.

  Serve:

  Mix all cheeses in a medium bowl to make the topping.

  Ladle the soup into bowls. Top each bowl with a generous amount of
  cheese mixture and a sprinkle of vegan parmesan.

  Garnish with fresh basil before serving.

  Recipe by Jessica Hylton

  Recipe FROM: <https://jessicainthekitchen.com/lasagna-soup/>

MMMMM
--- SBBSecho 3.24-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 10/0 1 18/200 50/109 102/401 103/1 705
105/81 106/201 124/0 5016
SEEN-BY: 128/187 129/305 153/7715 154/110 214/22
218/0 1 109 215 601 700 720
SEEN-BY: 218/810 840 850 860 880 900 940 226/30
227/114 229/110 114 206 300
SEEN-BY: 229/307 317 400 426 428 452 470 664 700
705 266/512 291/111 292/854
SEEN-BY: 301/1 320/219 322/757 342/200 396/45
450/1024 460/58 256 1124 5858
SEEN-BY: 463/68 633/280 712/848 902/26 5020/101 400
715 828 830 848 1042 4441
SEEN-BY: 5020/12000 5030/49 1081 5053/51 5054/30
5061/133 5075/35 128
SEEN-BY: 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 229/426 460/58 463/68
5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх