COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 29 из 100
 От   : Dave Drum                           1:2320/105        04 апр 25 16:25:00
 К    : All                                                   04 апр 25 09:50:31
 Тема : E - Z Dinners - 57
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 163611.cooking@1:2320/105 2c58d73c
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/acc19483f Apr 26
202 GCC 12.2.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/acc19483f Apr 26
2024 23:04 GCC 12.2.0
@BBSID: CAPCITY2
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Chicken w/Florentine Sauce
 Categories: Poultry, Cheese. her, Greens, Dairy
      Yield: 6 servings
 
      6    Boned, skinned chicken
           - breast halves (4 oz ea)
    1/2 c  Grated Parmesan cheese
    1/2 ts Dried basil
    1/2 ts Dried oregano
      3 tb Butter; divided
      2    Green onions; chopped
      1 ts Minced garlic
      1 tb A-P flour
    1/4 ts Salt
    1/2 c  Whole milk
      1 tb Chicken broth
     10 oz Box chopped spinach; thawed,
           Squeezed dry
      2 tb Diced pimientos
    1/2 c  Sour cream
      1 c  Shredded mozzarella cheese
 
  Flatten chicken to 1/2" thickness. In a shallow dish,
  combine Parmesan cheese, basil and oregano. Add chicken,
  a few pieces at a time, and turn to coat.
  
  In a large skillet over medium heat, cook chicken in 2
  tablespoons butter for 4-5 minutes on each side. Remove
  and keep warm.
  
  In the same skillet, saute green onion in remaining
  butter for 2-3 minutes or until tender. Add garlic; cook
  1 minute longer. Gradually add flour and salt; stir in
  milk and sherry or broth until blended.
  
  Bring to a boil. Reduce heat; cook and stir for 1-2
  minutes or until thickened. Stir in spinach and
  pimientos; heat through.
  
  Remove from the heat. Stir in sour cream until blended.
  Spoon over chicken; sprinkle with mozzarella cheese.
  
  Julie Fitzgerald, St Louis, Missouri
  
  Makes: 6 servings
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... If you`re not part of the solution, you`re part of the precipitate.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: capitolcityonline.net * Telnet/SSH:2022/HTTP (1:2320/105)
SEEN-BY: 1/120 18/0 50/109 116/116 123/0 25 126
180 755 3001 3002 135/115
SEEN-BY: 153/7715 154/10 220/6 221/1 6 222/2
240/1120 1634 8001 8002 8005
SEEN-BY: 240/8050 250/1 275/1000 280/5003 301/1 113
313/41 335/364 341/66
SEEN-BY: 362/6 371/0 382/200 450/1024 463/68
712/1321 2320/0 105 107 3634/0
SEEN-BY: 3634/12 24 27 56 57 58 60 119 5020/101
715 828 830 848 1042 4441
SEEN-BY: 5020/12000 5030/49 1081 5053/51 5058/104
5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 2320/105 3634/12 240/1120 301/1 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх