COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 47 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        05 апр 25 13:47:53
 К    : Dave Drum                                             05 апр 25 09:50:33
 Тема : Re: Right Up Your Street
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 54392.fido_cooking@1:124/5016 2c578551
@REPLY: 163624.cooking@1:2320/105 2c58d749
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.21a-Linux master/e2e350d1d Apr 04
2025 GCC 13.3.0
@TID: SBBSecho 3.24-Linux master/e2e350d1d Apr 04
2025 GCC 13.3.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: ASCII 1
@NOTE: FSEditor.js v1.105
  Re: Re: Right Up Your Street
  By: Dave Drum to Ben Collver on Sat Apr 05 2025 07:28:00

BC>       Title: Tlacoyos

DD> One good phart deserves another:
DD>       Title: Herbal Bean Sausages

Have you ever seen the Vegan Restaurant scene in the show Portlandia?
If not, i recommend tracking it down.  :-)

MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Marry Me Chickpeas
 Categories: American, Vegetarian
      Yield: 4 Servings

     10    Raw cashews or
           - sunflower seeds
    1/2 c  Vegetable broth (120 ml)
    1/2 c  Sun-dried tomatoes;
           - finely chopped; plus:
      2    Whole tomatoes;
           - for the sauce
      1 tb Nutritional yeast
      1 tb Olive oil or vegan butter
           - for more flavour
      1 sm Onion; finely diced
      3 cl Garlic; minced
      1 ts Dried Italian herbs
      1 ts Garlic powder
      1 ts Onion powder
    1/2 ts Sea salt; to taste
    1/4 ts Ground black pepper
     28 oz Chickpeas (2 cans) (425 g);
           - drained and rinsed
     14 oz Can coconut cream or full
           - fat coconut milk (425 g)
    1/3 c  Vegan parmesan cheese
    1/4 c  Fresh basil; chopped

  Preparation time: 15 minutes
  Cooking time: 15 minutes

  Soaked cashews or sunflower seeds in hot water for 15 minutes.

  Marry me chickpeas are creamy and garlicky, with sun-dried tomatoes
  and fresh basil to make them extra delicious. A quick and easy dinner!

  In a blender, combine the soaked and drained cashews with 1/2 cup
  broth, 2 whole sun-dried tomatoes and nutritional yeast. Blend until
  completely smooth and creamy. Set aside.

  In a large skillet or saucepan, heat the olive oil or vegan butter
  over medium heat. Add the diced onion and cook for 3 to 4 minutes,
  until softened and translucent.

  Add the minced garlic, remaining chopped sun-dried tomatoes, Italian
  herbs, garlic powder, onion powder, sea salt, and ground black
  pepper. Cook for 2 minutes, stirring frequently.

  Add the drained chickpeas, creamy cashew blend and coconut cream or
  milk to the skillet. Stir well to combine.

  Bring to simmer. Reduce the heat to low, cover, and let the mixture
  cook for about 10 minutes, until the sauce thickens and flavors meld
  together, stirring occasionally. Add in your vegan parmesan cheese
  (optional, but tastes amazing!), stirring in to combine for another 2
  minutes. Remove from heat. Taste and adjust seasonings as you desire.

  Garnish with fresh basil. Serve with toasted bread or rice.

  Recipe by Jessica Hylton

  Recipe FROM: <https://jessicainthekitchen.com/marry-me-chickpeas/>

MMMMM
--- SBBSecho 3.24-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 10/0 1 50/109 102/401 103/1 705 124/0
5016 154/10 214/22 218/0 1 109
SEEN-BY: 218/215 601 700 720 810 840 850 860 880
900 940 221/1 6 229/426
SEEN-BY: 240/1120 301/1 113 335/364 341/66 396/45
450/1024 463/68 712/848
SEEN-BY: 5020/101 715 828 830 848 1042 4441 12000
5030/49 1081 5053/51
SEEN-BY: 5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх