COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 50 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        05 апр 25 13:48:24
 К    : All                                                   05 апр 25 09:50:33
 Тема : Gluten-Free Pumpkin Spice Muffins
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 54394.fido_cooking@1:124/5016 2c578572
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.21a-Linux master/e2e350d1d Apr 04
2025 GCC 13.3.0
@TID: SBBSecho 3.24-Linux master/e2e350d1d Apr 04
2025 GCC 13.3.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: ASCII 1
@NOTE: FSEditor.js v1.105
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Pumpkin Spice Muffins (Gluten Free)
 Categories: Muffins, Gluten free
      Yield: 12 Muffins

      1 tb White wine vinegar
    3/8 c  Non-dairy milk
      1 tb Flax meal
  1 1/2 c  Gluten free all purpose
           - flour
      1 ts Baking powder
    3/4 ts Baking soda
    1/2 ts Xanthum gum
      1 ts Cinnamon
    1/4 ts Ground ginger
      1 pn Cloves
    1/2 ts Ground turmeric
    1/2 ts Ground nutmeg
    1/2 ts Salt
      1 c  Vegan chocolate chips
      1 c  Sugar or coconut sugar
    1/2 c  Vegan butter or hardened
           - coconut oil
    3/4 c  Pumpkin puree
      1 ts Pure vanilla extract

  Preparation time: 20 minutes
  Cooking time: 18 minutes

  ...for when everyone is drinking pumpkin spice lattes and you just
  want a GD muffin...

  Preheat oven to 350?F and line muffin pan with muffin liners.

  Stir together vinegar, non-dairy milk, and flax meal and set aside.
  This is your vegan buttermilk.

  In a large bowl, whisk together all dry ingredients (including
  chocolate chips), except for sugar. Set aside.

  In a standmixer, using the paddle attachment (you can also use a hand
  mixer), mix vegan butter and sugar until light yellow on medium high.
  Add pumpkin puree, vanilla extract, and vegan buttermilk. Continue
  mixing on medium and gradually mix in dry ingredients in three parts.
  Be sure to take a rubber spatula down the sides of the bowl to make
  sure all the flour is incorporated.

  Using ice cream scooper or two spoons, scoop muffin batter (which
  will be a thick paste) into muffin liners. Smooth out the tops with
  the back of a spoon as much as possible before placing in the center
  rack of the oven.

  Bake for approximately 18 to 22 minutes until toothpick comes out
  clean. Once removed from the oven, let them rest in the muffin pan for
  approximately 10 minutes before removing them to enjoy!

  Recipe by Joanne Molinaro

  Recipe FROM:
  <https://thekoreanvegan.com/pumpkin-spice-muffins-gluten-free/>

MMMMM
--- SBBSecho 3.24-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 10/0 1 50/109 102/401 103/1 705 124/0
5016 154/10 214/22 218/0 1 109
SEEN-BY: 218/215 601 700 720 810 840 850 860 880
900 940 221/1 6 229/426
SEEN-BY: 240/1120 301/1 113 335/364 341/66 396/45
450/1024 463/68 712/848
SEEN-BY: 5020/101 715 828 830 848 1042 4441 12000
5030/49 1081 5053/51
SEEN-BY: 5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх