COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 60 из 100
 От   : Dave Drum                           1:124/5016        06 апр 25 13:12:32
 К    : All                                                   06 апр 25 21:27:01
 Тема : T.O.H. Daily Recipe - 761
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 54407.fido_cooking@1:124/5016 2c58ce97
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.21a-Linux master/e2e350d1d Apr 04
2025 GCC 13.3.0
@TID: SBBSecho 3.24-Linux master/e2e350d1d Apr 04
2025 GCC 13.3.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: UTF-8 4
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: French Onion Meatballs
 Categories: Beef, Vegetables, Herbs, Cheese, Breads
      Yield: 24 servings
 
      2 tb Butter; divided
      1 lg Onion; thin sliced
  1 1/2 ts Salt; divided
      1 ts Pepper; divided
      1 ts Minced fresh rosemary
      3 tb Dry red wine
      2 tb A-P flour
      2 c  Beef stock
      1 lb Ground beef
    1/3 c  Panko bread crumbs
      1 lg Egg; beaten
      2 tb Minced fresh parsley
      2 cl Garlic; minced
      2 ts Italian seasoning
      1 c  Shredded Gruyere cheese
           French bread baguette
           - slices; toasted, opt
 
  Set oven @ 400┬║F/205┬║C.
  
  Fit a 15" X 10" X 1" baking sheet with a wire rack; coat
  with cooking spray. Set aside.
  
  In a large oven-safe skillet, melt 1 tablespoon butter
  over medium-low heat. Add onions; stir to coat. Cook
  until onions begin to caramelize and are very soft,
  stirring occasionally, 15-20 minutes. Stir in 1/2
  teaspoon salt, 1/2 teaspoon pepper and rosemary. Add
  wine; cook until evaporated, 2-3 minutes, stirring
  constantly.
  
  Stir in remaining butter; once melted, whisk in flour
  until lightly browned. Slowly whisk in beef stock; bring
  to a simmer until thickened, 2-3 minutes. Remove from
  heat; set aside.
  
  In a large bowl, combine ground beef, bread crumbs, egg,
  parsley, garlic, Italian seasoning, remaining 1 teaspoon
  salt and remaining 1/2 teaspoon pepper. Bake 15-20
  minutes. Transfer meatballs to skillet with cooked
  onions; stir to combine. Top with shredded Gruyere.
  
  Preheat broiler. Broil skillet 3` - 4" from heat until
  cheese is melted, 2-3 minutes. If desired, serve with
  toasted baguette slices.
  
  Amy Lents, Grand Forks, North Dakota
  
  Makes: 2 dozen
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... Canned Vienna sausages taste like hot dogs, only nastier.
=== MultiMail/Win v0.52
--- SBBSecho 3.24-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 10/0 1 50/109 102/401 103/1 705 124/0
5016 154/10 214/22 218/0 1 109
SEEN-BY: 218/215 601 700 720 810 840 850 860 880
900 940 221/1 6 229/426
SEEN-BY: 240/1120 301/1 113 335/364 341/66 396/45
450/1024 463/68 712/848
SEEN-BY: 5020/101 715 828 830 848 1042 4441 12000
5030/49 1081 5053/51
SEEN-BY: 5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх