COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 71 из 100
 От   : Dave Drum                           1:124/5016        06 апр 25 13:12:32
 К    : All                                                   06 апр 25 21:27:02
 Тема : T.O.H. Daily Recipe - 768
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 54414.fido_cooking@1:124/5016 2c58ce9e
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.21a-Linux master/e2e350d1d Apr 04
2025 GCC 13.3.0
@TID: SBBSecho 3.24-Linux master/e2e350d1d Apr 04
2025 GCC 13.3.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: UTF-8 4
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Asparagus-Stuffed Chicken Breast
 Categories: Poultry, Vegetables, Herbs, Cheese, Pork
      Yield: 2 servings
 
      8    Fresh asparagus spears
      2    Boned, skinned chicken
           - breast halves (5 oz ea)
      1 tb Dijon mustard
      4    Fresh sage leaves
      2 sl Provolone cheese (1 oz ea)
      2 sl Deli ham (3/4 oz ea)
    1/4 c  A-P flour
      1 lg Egg; lightly beaten
    1/2 c  Dry bread crumbs
    1/4 c  Grated Parmesan cheese
  1 1/2 ts Butter
  1 1/2 ts Olive oil
    1/4 c  White wine or chicken broth
 
  In a large skillet, bring 1/2" of water to a boil. Add
  asparagus; cover and boil for 3 minutes. Drain and
  immediately place asparagus in ice water. Drain and pat
  dry.
  
  Flatten chicken to 1/4" thickness. Spread 1-1/2
  teaspoons mustard over 1 side of each chicken breast.
  Down the center of each, place 2 sage leaves, 1 cheese
  slice, 1 ham slice and 4 asparagus spears. Fold chicken
  over asparagus; secure with toothpicks.
  
  Place flour and egg in separate shallow bowls. In
  another shallow bowl, combine bread crumbs and Parmesan
  cheese. Coat chicken with flour, dip in egg, then coat
  with bread crumb mixture.
  
  In a large skillet, brown chicken on all sides in butter
  and oil. Transfer to an 8" square baking dish coated
  with cooking spray. Add wine to skillet, stirring to
  loosen browned bits from pan. Pour over chicken.
  
  Bake @ 350┬║F/175┬║C for 20-25 minutes or until chicken is
  no longer pink. Discard toothpicks.
  
  Louise Ambrose, Kingston, New York
  
  Makes: 2 servings
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... They don`t all taaste the same - Keystone is noticably worse!
=== MultiMail/Win v0.52
--- SBBSecho 3.24-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 10/0 1 50/109 102/401 103/1 705 124/0
5016 154/10 214/22 218/0 1 109
SEEN-BY: 218/215 601 700 720 810 840 850 860 880
900 940 221/1 6 229/426
SEEN-BY: 240/1120 301/1 113 335/364 341/66 396/45
450/1024 463/68 712/848
SEEN-BY: 5020/101 715 828 830 848 1042 4441 12000
5030/49 1081 5053/51
SEEN-BY: 5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх