COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 62 из 100
 От   : Dave Drum                           1:124/5016        06 апр 25 13:13:15
 К    : All                                                   06 апр 25 21:27:02
 Тема : T.O.H. Daily Recipe - 770
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 54416.fido_cooking@1:124/5016 2c58cecb
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.21a-Linux master/e2e350d1d Apr 04
2025 GCC 13.3.0
@TID: SBBSecho 3.24-Linux master/e2e350d1d Apr 04
2025 GCC 13.3.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: CP437 2
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Brazilian Chicken Stroganoff
 Categories: Poultry, Mushrooms, Herbs, Dairy
      Yield: 6 servings
 
      2 tb Olive oil; divided
      1 lb Sliced fresh crimini
           - mushrooms
    1/2 ts Salt
      1 md Onion; quartered
      4 cl Garlic
      6    Fresh oregano leaves
      3 tb Tomato paste
      2 ts Goya Sazon w/coriander &
           - annatto
  1 1/2 c  Heavy whipping cream
      2 tb Red wine vinegar
      1 tb Dijon mustard
      2    Bay leaves
      1 lb Boned, skinned chicken;
           - diced
           Hot cooked rice; to serve
           Potato sticks or crushed
           - potato chips; opt
 
  Heat 1 tablespoon oil in a large, heavy-bottomed skillet
  over medium heat. Add mushrooms and salt; cook, stirring
  occasionally, until mushroom slices have released their
  liquid and are a rich brown color, 7-8 minutes.
  
  Meanwhile, in a food processor, combine onion, garlic,
  oregano and remaining 1 tablespoon olive oil; process
  until finely chopped. Add mixture to the pan; cook,
  stirring constantly, until the onion mixture is lightly
  browned, 2-3 minutes. Add tomato paste; stir until it
  darkens in color, another 2-3 minutes. Stir in Sazon
  seasoning, heavy cream, vinegar, mustard, chicken and
  bay leaves; stir to coat. Simmer 10-15 minutes or until
  chicken is fully cooked, stirring occasionally. Turn off
  the heat; let mixture sit in the hot pan for an
  additional 5 minutes. Remove bay leaves; discard.
  
  Serve over hot rice; top with potato sticks or crushed
  potato chips, if desired.
  
  Suzanne Podhaizer, St. Johnsbury, Vermont
  
  Makes: 6 servings
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... "I haven`t slept for 10 days, because that would be too long" Mitch Hedberg
=== MultiMail/Win v0.52
--- SBBSecho 3.24-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 10/0 1 50/109 102/401 103/1 705 124/0
5016 154/10 214/22 218/0 1 109
SEEN-BY: 218/215 601 700 720 810 840 850 860 880
900 940 221/1 6 229/426
SEEN-BY: 240/1120 301/1 113 335/364 341/66 396/45
450/1024 463/68 712/848
SEEN-BY: 5020/101 715 828 830 848 1042 4441 12000
5030/49 1081 5053/51
SEEN-BY: 5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх