COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 65 из 100
 От   : Dave Drum                           1:124/5016        06 апр 25 13:13:15
 К    : All                                                   06 апр 25 21:27:02
 Тема : National Pecan Month - 3
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 54419.fido_cooking@1:124/5016 2c58cece
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.21a-Linux master/e2e350d1d Apr 04
2025 GCC 13.3.0
@TID: SBBSecho 3.24-Linux master/e2e350d1d Apr 04
2025 GCC 13.3.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: UTF-8 4
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Canvasback Ducks w/Pecan Stuffing
 Categories: Game, Breads, Fruits, Nuts, Vegetables
      Yield: 6 Servings
 
MMMMM-----------------------PECAN STUFFING----------------------------
      4 c  Soft breadcrumbs
      1 c  Celery; chopped
      1 c  Onion; peeled, chopped
      1 c  Seedless raisins
      1 c  Pecans; chopped
    1/2 ts Salt
    1/2 c  Milk
      2 lg Eggs; well-beaten

MMMMM---------------------------DUCKS--------------------------------
      2    (2 1/2 lb ea) ducks; cleaned
           - left whole *
           Salt & pepper
      6 sl Bacon

MMMMM---------------------------SAUCE--------------------------------
      1 c  Ketchup
    1/4 c  Worcestershire sauce
    1/4 c  A-1 steak sauce
    1/2 c  Chilli sauce
           Parsley; for garnish
 
  * canvasbacks or mallards
  
  ASSEMBLE STUFFING; combine crumbs, onions, raisins, nuts,
  and salt.
  
  Add milk to beaten eggs and stir into dry mixture and mix
  well.
  
  Dress ducks, rub inside with salt and pepper and fill
  lightly with stuffing.
  
  Lace openings closed.
  
  Place breast down in an open roasting pan and arrange 3
  strips of bacon on each duck.
  
  Roast at 350┬║F/175┬║C, allowing 20 to 25 minutes per
  pound.
  
  While duck is baking, mix the ketchup, worcestershire
  sauce, A-1 sauce, and chili sauce together.
  
  Twenty minutes before serving time, turn the ducks breast
  side up; pour fat from roasting pan and baste with sauce.
  
  Garnish with parsley and serve with remaining sauce.
  
  Recipe by: Molly Paul
  
  SERVES: 6
  
  RECIPE FROM: http://www.geniuskitchen.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Kitchen
 
MMMMM

... Vegetarians who eat fish are called fish & chipocrites.
=== MultiMail/Win v0.52
--- SBBSecho 3.24-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 10/0 1 50/109 102/401 103/1 705 124/0
5016 154/10 214/22 218/0 1 109
SEEN-BY: 218/215 601 700 720 810 840 850 860 880
900 940 221/1 6 229/426
SEEN-BY: 240/1120 301/1 113 335/364 341/66 396/45
450/1024 463/68 712/848
SEEN-BY: 5020/101 715 828 830 848 1042 4441 12000
5030/49 1081 5053/51
SEEN-BY: 5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх