COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 82 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        07 апр 25 10:56:20
 К    : All                                                   07 апр 25 19:14:02
 Тема : Healthy Crunchies Granola Cookies
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 54427.fido_cooking@1:124/5016 2c5a003f
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.21a-Linux master/e2e350d1d Apr 04
2025 GCC 13.3.0
@TID: SBBSecho 3.24-Linux master/7dd9d919a Apr 07
2025 GCC 13.3.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: ASCII 1
@NOTE: FSEditor.js v1.105
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Healthy Crunchies For The Manic Munchies (Gluten Free)
 Categories: Cookies
      Yield: 6 Cookies

    1/2 c  Coconut oil
    3/4 c  Coconut sugar
      1 c  GF rolled oats
  1 1/2 tb GF oat flour
      1 ts Xanthum gum
    1/2 ts Salt
      1 ts Crushed pink peppercorn
      1 tb Flax seeds
  1 1/2 tb Non-dairy milk
      1 ts Vanilla extract
      1 ts Cinnamon

  Preparation time: 20 minutes
  Cooking time: 12 minutes

  ...for when you have the munchies for something crunchy and sweet...

  Add flax seeds to non-dairy milk and set aside.

  In a medium saucepan over medium heat, melt coconut oil and add
  coconut sugar. Stir until a thick paste forms. Remove from heat.

  In a large bowl, add all dry ingredients. Then add flax milk, vanilla
  extract, and sugar mixture to dry ingredients. Stir with wooden spoon
  until all ingredients are well incorporated.

  Using your hands, spoon out dough to form a ball and place on baking
  sheet lined with parchment paper or a silicon baking mat. The dough
  will be very loose, but once you place them on the baking sheet, you
  can shape them into pretty little circles, roughly 2" in diameter.
  Make sure to place at least 2" of space between the cookies, as they
  will spread in the oven.

  Place baking sheet in oven preheated to 350?F for approximately 12
  to 14 minutes. Remove from oven and let them cool for approximately 1
  minute. Then, with your spatula or the back of a spoon, reshape the
  cookies into discs if they`ve spread into shapeless blobs. Let them
  cool for a few minutes longer until they`ve started to harden. Remove
  them from the baking sheet with a spatula and place them gently onto
  a cooling rack. Let them cool for ~15 minutes and enjoy.

  Recipe by Joanne Molinaro

  Recipe FROM:
  <https://thekoreanvegan.com/gluten-free-oatmeal-crunchie/>

MMMMM
--- SBBSecho 3.24-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 10/0 1 50/109 102/401 103/1 705 124/0
5016 154/10 214/22 218/0 1 109
SEEN-BY: 218/215 601 700 720 810 840 850 860 880
900 940 221/1 6 229/426
SEEN-BY: 240/1120 301/1 113 335/364 341/66 396/45
450/1024 463/68 712/848
SEEN-BY: 5020/101 715 828 830 848 1042 4441 12000
5030/49 1081 5053/51
SEEN-BY: 5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх