COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:3634/12         07 апр 25 15:29:00
 К    : All                                                   07 апр 25 15:51:02
 Тема : 4/8 Nat`l Empanada Day 2
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 49771.fido-cooking@1:3634/12 2c5b1110
@TZUTC: -0400
@PID: Synchronet 3.18a-Linux May 23 2020 GCC
7.5.0
@TID: SBBSecho 3.11-Linux r3.173 May 23 2020 GCC
7.5.0
@CHRS: UTF-8 4
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Granada`s Turkey Empanada
 Categories: Poultry, Latino, Pastry, Chilies
      Yield: 8 Servings
 
      1 lb Ground turkey
      1 cl Garlic; minced
      1 c  Onion; chopped
    1/2 lg Bell pepper; chopped
      2 c  Tomato; chopped
      1 tb Dried parsley
      1 ts Dried cilantro
      1 ts Cumin
    1/2 ts Oregano
    1/2 ts Red pepper flakes
    1/8 ts Black pepper
     15 oz Pkg refrigerated pie crusts
      1    Egg white; beaten
 
  Set oven @ 400┬║F/205┬║C. In a large skillet, over medium
  heat, saute turkey, garlic, onion and green bell pepper
  until turkey is no longer pink in color, onions are
  transparent and bell peppers are tender-crisp.
  
  Stir in tomatoes, parsley, cilantro, cumin, red pepper
  flakes and black pepper. Stirring, occasionally, cook
  over medium heat about 15 minutes or until liquid is
  reduced.
  
  Spray cookie sheet with non stick cooking spray. Unfold
  one pie crust in the center of the cookie sheet.
  Carefully spread one half the meat mixture to within 1"
  of one half of pie crust. Brush exposed 1" of pie crust
  with egg white.
  
  Encase meat by folding other half of pie crust over meat
  mix. Using a fork, press edges of crust together. Pierce
  top of crust to make vent holes, allowing steam to
  escape.
  
  Repeat steps with remaining ingredients and pie crust.
  Bake for 20 to 25 minutes or until pastry is golden
  brown.
  
  To serve, cut each empanada into 4 wedges.
  
  Serves 8.
  
  From: http://www.recipesource.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... Squirrels are swanky rats.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: SouthEast Star Mail HUB - SESTAR (1:3634/12)
SEEN-BY: 1/120 4/0 18/0 200 19/10 50/109 88/0
90/0 93/1 104/119 105/81
SEEN-BY: 106/201 116/116 120/302 616 123/0 25 126
180 755 3001 3002 128/187
SEEN-BY: 129/305 135/115 153/757 7715 154/10 30 50
110 700 218/700 840 220/6
SEEN-BY: 220/20 90 221/1 6 360 222/2 226/18 30
44 227/114 229/110 114 206 300
SEEN-BY: 229/307 317 400 426 428 452 470 664 700
705 240/1120 250/1 266/512
SEEN-BY: 275/1000 291/111 292/854 301/1 320/219
322/757 335/364 341/66 200
SEEN-BY: 341/234 342/200 450/1024 460/58 256 1124
5858 463/68 633/280 712/848
SEEN-BY: 712/1321 880/1 900/0 102 106 902/0 19 26
905/0 2320/105 3634/0 12 24
SEEN-BY: 3634/27 56 57 58 60 119 5019/40 5020/101
400 715 828 830 848 1042
SEEN-BY: 5020/4441 12000 5030/49 1081 5053/51
5054/30 5061/133 5075/35 128
SEEN-BY: 5083/444
@PATH: 3634/12 154/10 221/6 341/66 902/26 229/426
460/58 463/68 5020/1042
@PATH: 5020/4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх