COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 15 из 100
 От   : Dave Drum                           1:2320/105        09 апр 25 10:03:00
 К    : All                                                   09 апр 25 14:02:01
 Тема : Top 10 Soups - 01
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 163728.cooking@1:2320/105 2c5f580c
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/acc19483f Apr 26
202 GCC 12.2.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/acc19483f Apr 26
2024 23:04 GCC 12.2.0
@BBSID: CAPCITY2
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Classic French Onion Soup
 Categories: Vegetables, Wine, Beef, Breads, Cheese
      Yield: 12 servings
 
      5 tb Olive oil; divided
      1 tb Butter
      8 c  Thin sliced onions
      3 cl Garlic; minced
    1/2 c  Port or dry sherry
     64 oz Beef broth
    1/2 ts Pepper
    1/4 ts Salt
     24 sl French bread baguette; 1/2"
           - thick
      2 lg Garlic cloves; peeled,
           - halved
    3/4 c  Shredded Gruyere or Ementhal
           - cheese
 
  In a Dutch oven, heat 2 tablespoons oil and butter over
  medium heat. Add onions; cook and stir until softened,
  10-13 minutes. Reduce heat to medium-low; cook, stirring
  occasionally, until deep golden brown, 30-40 minutes.
  Add minced garlic; cook 2 minutes longer.
  
  Stir in wine. Bring to a boil; cook until liquid is
  reduced by half. Add broth, pepper and salt; return to a
  boil. Reduce heat. Simmer, covered, stirring
  occasionally, for 1 hour.
  
  Meanwhile, set oven @ 400oF/205oC.
  
  Place baguette slices on a baking sheet; brush both
  sides with remaining 3 tablespoons oil. Bake until
  toasted, 3-5 minutes on each side. Rub toasts with
  halved garlic.
  
  To serve, ladle soup into twelve 8 oz. broiler-safe
  bowls or ramekins on baking sheets; place 2 toasts in
  each. Top with cheese. Broil 4" from heat until cheese
  is melted.
  
  Lou Sansevero; Ferron, Utah
  
  Makes: 12 servings (2 1/4 quarts)
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... Ancient Chinese curse: May all your wishes be granted.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: capitolcityonline.net * Telnet/SSH:2022/HTTP (1:2320/105)
SEEN-BY: 1/120 18/0 50/109 116/116 123/0 25 126
180 755 3001 3002 135/115
SEEN-BY: 153/7715 154/10 220/6 221/1 6 222/2
240/1120 1634 8001 8002 8005
SEEN-BY: 240/8050 250/1 275/1000 280/5003 301/1 113
313/41 335/364 341/66
SEEN-BY: 362/6 371/0 382/200 450/1024 463/68
712/1321 2320/0 105 107 3634/0
SEEN-BY: 3634/12 24 27 56 57 58 60 119 5020/101
715 828 830 848 1042 4441
SEEN-BY: 5020/12000 5030/49 1081 5053/51 5058/104
5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 2320/105 3634/12 240/1120 301/1 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх