COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 21 из 100
 От   : Dave Drum                           1:2320/105        09 апр 25 10:09:00
 К    : All                                                   09 апр 25 14:02:02
 Тема : Top 10 soups - 09
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 163736.cooking@1:2320/105 2c5f5815
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/acc19483f Apr 26
202 GCC 12.2.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/acc19483f Apr 26
2024 23:04 GCC 12.2.0
@BBSID: CAPCITY2
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Chicken Potpie Soup
 Categories: Pastry, Poultry, Vegetables, Herbs
      Yield: 6 Servings
 
      2 c  A-P flour
  1 1/4 ts Salt
    2/3 c  Shortening
      6 tb Milk

MMMMM----------------------------SOUP---------------------------------
      2 tb Butter
      1 c  Diced, peeled potatoes
      1 c  Chopped sweet onion
      2    Celery ribs; chopped
      2 md Carrots; chopped
    1/2 c  A-P flour
    1/2 ts Salt
    1/4 ts Pepper
 43 1/2 oz (3 cans) chicken broth
      2 c  Shredded, cooked chicken
      1 c  Frozen petite peas
      1 c  Frozen corn
 
  In a large bowl, mix flour and salt; cut in shortening
  until crumbly. Gradually add milk, tossing with a fork
  until dough holds together when pressed. Shape into a
  disk, cover and refrigerate for 30 minutes or overnight.
  
  Set oven @ 425oF/218oC.
  
  On a lightly floured surface, roll dough to 1/8"
  thickness. Using a floured 2 1/2" heart-shaped or
  round cutter, cut 18 shapes. Place 1 in. apart on
  ungreased baking sheets. Bake for 8-11 minutes or until
  golden brown. Cool on a wire rack.
  
  For soup, heat butter in a Dutch oven over medium-high
  heat. Add the potatoes, onion, celery and carrots; cook
  and stir for 5-7 minutes or until onion is tender.
  
  Stir in the flour, salt and pepper until blended;
  gradually whisk in broth. Bring to a boil over
  medium-high heat, stirring occasionally. Reduce heat;
  simmer, uncovered, for 8-10 minutes or until potatoes
  are tender. Stir in remaining ingredients; heat through.
  
  Serve with pie crust toppers.
  
  Karen LeMay, Seabrook, Texas
  
  Makes: 6 servings. (2 1/4 qt.)
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... "Any clod can have the facts, but having opinions is an art "- Charles
cCab
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: capitolcityonline.net * Telnet/SSH:2022/HTTP (1:2320/105)
SEEN-BY: 1/120 18/0 50/109 116/116 123/0 25 126
180 755 3001 3002 135/115
SEEN-BY: 153/7715 154/10 220/6 221/1 6 222/2
240/1120 1634 8001 8002 8005
SEEN-BY: 240/8050 250/1 275/1000 280/5003 301/1 113
313/41 335/364 341/66
SEEN-BY: 362/6 371/0 382/200 450/1024 463/68
712/1321 2320/0 105 107 3634/0
SEEN-BY: 3634/12 24 27 56 57 58 60 119 5020/101
715 828 830 848 1042 4441
SEEN-BY: 5020/12000 5030/49 1081 5053/51 5058/104
5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 2320/105 3634/12 240/1120 301/1 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх