COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 22 из 100
 От   : Dave Drum                           1:2320/105        09 апр 25 10:15:00
 К    : All                                                   09 апр 25 14:02:02
 Тема : Nat Gooseberry Month - 4
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 163741.cooking@1:2320/105 2c5f581a
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/acc19483f Apr 26
202 GCC 12.2.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/acc19483f Apr 26
2024 23:04 GCC 12.2.0
@BBSID: CAPCITY2
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Hot Gooseberry Souffle
 Categories: Five, Fruits, Desserts, Dairy
      Yield: 4 Servings
 
    1/4 c  Gooseberry puree; thick and
           - sweetened
      6 tb Butter
    1/2 c  Flour
      1 c  Milk
      3 lg Eggs; separated
 
  In a heavy pan, melt the butter over low heat. As the
  butter melts, stir in the flour. Stir until smooth and
  blended, then gradually add the milk, stirring all the
  time so that the mixture remains smooth. Bring to the
  boiling point, still stirring, and cook for three minutes.
  Add the gooseberry puree and stir until thoroughly mixed.
  
  Beat the egg yolks until they are light and combine them
  with the gooseberry mixture. Beat the whites until they
  are stiff (this means that you can turn the bowl upside
  down without any ill effect), and use a metal spoon to
  gently fold the whites into the gooseberry mixture.
  
  Lightly oil a 5-cup souffle dish. Turn the mixture into the
  souffle dish and bake on the middle shelf of a preheated
  375?F/190?C oven for about 45 minutes. By this time the
  souffle should be crisp on the outside and still creamy on
  the inside. (For a more creamy result, bake the souffle in
  a water bath: Stand the souffle dish in a pan and pour
  enough hot water into the pan to cover the sides of the
  dish by about 2 inches.)
  
  Remember that the souffle will not remain at its best for
  more than a few minutes after leaving the oven.
  
  Source:  Time-Life "Good Cook" series, Foods.
  
  From: http://www.recipesource.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... First Moose then Squirrel - Boris, while making stew.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: capitolcityonline.net * Telnet/SSH:2022/HTTP (1:2320/105)
SEEN-BY: 1/120 18/0 50/109 116/116 123/0 25 126
180 755 3001 3002 135/115
SEEN-BY: 153/7715 154/10 220/6 221/1 6 222/2
240/1120 1634 8001 8002 8005
SEEN-BY: 240/8050 250/1 275/1000 280/5003 301/1 113
313/41 335/364 341/66
SEEN-BY: 362/6 371/0 382/200 450/1024 463/68
712/1321 2320/0 105 107 3634/0
SEEN-BY: 3634/12 24 27 56 57 58 60 119 5020/101
715 828 830 848 1042 4441
SEEN-BY: 5020/12000 5030/49 1081 5053/51 5058/104
5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 2320/105 3634/12 240/1120 301/1 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх