COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 31 из 100
 От   : Ben Collver                         1:105/500         10 апр 25 20:22:08
 К    : Dave Drum                                             10 апр 25 06:33:02
 Тема : Tortas de Carne en Caldil
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 29964.fidonet_cooking@1:105/500 2c5e35ec
@REPLY: 163744.cooking@1:2320/105 2c5f581d
@TZUTC: -0700
@PID: Synchronet 3.20d-Win32 master/500ef7050 Mar 03
2025 MSC 1942
@TID: SBBSecho 3.23-Win32 master/500ef7050 Mar 03
2025 MSC 1942
@BBSID: FQBBS
@CHRS: ASCII 1
@NOTE: SlyEdit 1.89e (2025-02-09) (ICE style)
  Re: Tortas de Carne en Caldil
  By: Dave Drum to Ben Collver on Thu Apr 10 2025 05:38 am

 BC> Title: Tortas De Carne En Caldillo (Meat Cakes In Tomato Sauce)

 DD> When I see "torta" in a title I think "sandwich". My store manager, Oscar
 DD> Title: Cola-Chipotle Pork Tortas

I wonder whether this might be like a sloppy joe filling recipe where the
"sandwich" part is implied and not part of the explicit instructions.

MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Venison Machaca Style
 Categories: Game, Mexican, Venison
      Yield: 1 Batch
 
      1 lg Game roast or large chunks
           - of meat
      2 tb Margarine or cooking oil
           Seasoned meat tenderizer
           Water
      1 ts Oregano
    1/2 ts Garlic powder
      1 ts Celery seed
           Chunky salsa; medium to hot
      1 md Onion; minced
 
  Remove all fat from meat; sprinkle with tenderizer. Melt margarine in
  large skillet and add meat; brown on all sides. Add water to almost
  cover meat; heat to a boil--add oregano, garlic, and celery seed.
  Reduce heat, cover, and simmer until meat falls apart when tested
  with a fork, about 2 to 3 hours. Turn meat several times while
  cooking; add water as needed. As cooking time comes to an end, let
  liquid simmer down to about 1 cup. When meat is done, it will shred
  easily with a fork. Add 1 cup of salsa per each 2 cups of shredded
  meat. Add minced onion and stir to mix--cook over low heat for 15
  minutes until hot and bubbly. Good served with warm tortillas,
  refried beans, and shredded lettuce.
  
  Recipe by South of the Border Tex-Mex Cookin by Les Blair, 1995
 
MMMMM
--- SBBSecho 3.23-Win32
 * Origin: The Fool`s Quarter, fqbbs.synchro.net (1:105/500)
SEEN-BY: 18/200 50/109 105/7 10 11 44 45 81 500
106/201 128/187 129/305
SEEN-BY: 153/7715 154/110 218/700 226/30 227/114
229/110 114 206 300 307 317
SEEN-BY: 229/400 426 428 452 470 664 700 705
266/512 291/111 292/854 301/1
SEEN-BY: 320/219 322/757 342/200 450/1024 460/58
256 1124 5858 463/68 633/280
SEEN-BY: 712/848 902/26 5020/101 400 715 828 830
848 1042 4441 12000 5030/49
SEEN-BY: 5030/1081 5053/51 5054/30 5061/133 5075/35
128 5083/444
@PATH: 105/500 81 229/426 460/58 463/68 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх