COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 34 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        11 апр 25 10:44:57
 К    : All                                                   11 апр 25 18:50:01
 Тема : Stir Fried Beef With Zucchini
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 54518.fido_cooking@1:124/5016 2c5f43ef
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.21a-Linux master/d9608b6d0 Apr 10
2025 GCC 13.3.0
@TID: SBBSecho 3.24-Linux master/d9608b6d0 Apr 10
2025 GCC 13.3.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: ASCII 1
@NOTE: FSEditor.js v1.105
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Stir Fried Beef With Zucchini
 Categories: Beef, Zucchini
      Yield: 6 Servings

      4 c  Zucchini; roll-cut
      2 tb Water (optional)
      1 lb Boneless beef *

MMMMM--------------------------MARINADE-------------------------------
      1 tb Soy sauce
    1/2 ts Salt
      1 cl Garlic; minced
      2 sl Ginger; thin, minced
      1 tb Corn starch
      2 ts Sherry or rice wine
           Salad oil; for frying

  * You can use flank steak, boneless chuck roast, or top round; flank
    steak is the most tender. Beef heart, thinly sliced, can also be
    used.

  Roll-cut:

  Make a diagonal slice straight down. Roll zucchini 1/4 turn & slice
  again.

  Gravy:

  Mix corn starch & soy sauce with 1/2 cup water.

  Stir Fry:

  Cut meat in strips 2" wide. Holding blade at 45? angle, slice each
  strip across grain in 1/4" thick pieces. Season on the board with soy
  sauce, corn starch, salt, sherry, garlic & ginger. Let stand for
       15    minutes.

  Heat wok or frying pan. Pour in 2 tb oil, swirl it about in pan &
  heat. Add beef; stir-fy over high heat until browned outside, pink
  inside (about 2 minutes). Note: Cook in two batches if pan does not
  stay hot enough. Remove from pan.

  Heat 2 tb oil in same pan, add vegetables & stir-fry about 2 minutes.
  Sprinkle with salt. If necessary, add a little water & cook
  vegetables only until crisp-tender. Return meat to pan. Stir gravy to
  recombine, pour into pan & cook until thickened, about 30 seconds.

  Recipe by Oregon State University Extension Service

  Recipe FROM: Favorite Zucchini Recipes cookbook, 1979

MMMMM
--- SBBSecho 3.24-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 10/0 1 50/109 102/401 103/1 705 124/0
5016 154/10 214/22 218/0 1 109
SEEN-BY: 218/215 601 700 720 810 840 850 860 880
900 940 221/1 6 229/426
SEEN-BY: 240/1120 301/1 113 335/364 341/66 396/45
450/1024 463/68 712/848
SEEN-BY: 5020/101 715 828 830 848 1042 4441 12000
5030/49 1081 5053/51
SEEN-BY: 5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх