COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 68 из 100
 От   : Dave Drum                           1:18/200          11 апр 25 19:45:00
 К    : All                                                   11 апр 25 13:44:03
 Тема : 4/11 Grill Cheese Day - 5
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200@fidonet 66908736
@CHRS: CP437 2
@PID: MBSE-BBS 1.1.1 (Linux-x86_64)
@TZUTC: -0400
@TID: MBSE-FIDO 1.1.1 (Linux-x86_64)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Big Kahuna`s Grilled Cheese
 Categories: Breads, Cheese, Vegetables, Chilies
      Yield: 4 Servings
 
      4    Poblano or Anaheim chilies
           - (or canned whole green
           - chilies)
    1/4 c  White vinegar (opt)
    1/2    Onion; thin sliced
    1/4 c  Mayonnaise NOT Miracle Wimp
    1/4 c  Dijon mustard or Mr Mustard
      8 sl Swirl rye bread
     12 sl Provolone or Harvati cheese
      2    Ripe tomatoes; sliced
      8 sl Cheddar
    1/2 c  Butter; softened
 
  Begin by roasting the chilies over the flame on your
  stovetop (or under the broiler) until the skin is
  totally blackened (if using fresh). When the chilies are
  totally charred, throw them into a plastic bag. Seal and
  allow them to steam and cool.
  
  Next, pour the white vinegar over the sliced onion and
  let it sit awhile. This lowers the "sharpness" of the
  onion and leaves a nice sweetness. (optional)
  
  FINALLY, MAKE THE SAUCE: equal amounts of mayonnaise and
  Dijon. In this case simple mis better.
  
  To make the sandwiches, scrape the blackened skin off
  the chiles. Scrape out the seeds, too, so you`ll wind up
  with big pieces of roasted green chiles.
  
  For each sandwich, generously spread 2 pieces of bread
  with the sauce. Lay on 2 slices of provolone, 2 slices
  of tomato, 2 slices of Cheddar... a nice layer of
  roasted green chiles... a few red onion slices... and
  one more slice of provolone just to hold it all
  together.
  
  Top with the other slice of bread and spread outside
  with a good amount of butter.
  
  Toast the sandwich in a skillet over medium-low heat
  until the cheese is thoroughly melted inside.
  
  Be careful not to burn the bread!
  
  Uncle Dirty Dave`s Kitchen
 
MMMMM

... Grapefruit: Firm curvy outside; pink & wet inside!
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 1/110 4/0 18/200 50/109 88/0 90/0 93/1
105/81 106/201 128/187
SEEN-BY: 129/305 153/7715 154/110 218/700 221/1 6
226/30 227/114 229/110 114
SEEN-BY: 229/206 300 307 317 400 426 428 452 470
664 700 705 240/1120 266/512
SEEN-BY: 291/111 292/854 301/1 113 320/219 322/757
335/364 341/66 200 234
SEEN-BY: 342/200 450/1024 460/58 463/68 633/280
712/848 880/1 900/0 102 106
SEEN-BY: 902/0 19 26 26 905/0 5019/40 5020/101
400 715 828 830 848 1042 4441
SEEN-BY: 5020/12000 5030/49 1081 5053/51 5061/133
5075/35 128 5083/444
@PATH: 18/200 229/426 902/26 341/66 301/1 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх