COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 7 из 100
 От   : Dave Drum                           1:2320/105        01 май 25 02:04:00
 К    : All                                                   01 май 25 12:31:04
 Тема : National Raisin Week - 1
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 164097.cooking@1:2320/105 2c7af381
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/acc19483f Apr 26
202 GCC 12.2.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/acc19483f Apr 26
2024 23:04 GCC 12.2.0
@BBSID: CAPCITY2
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Crispy Oatmeal-Raisin Cookies
 Categories: Cookies, Snacks, Desserts, Grains, Fruits
      Yield: 22 Cookies
 
  1 1/2 c  Old-fashion oats: (not quick
           - cooking)
    1/2 c  All-purpose flour
    1/2 c  Whole wheat flour
      2 ts Ground cinnamon
    1/2 ts Baking soda
    1/4 ts Salt
    1/3 c  Butter; room temp
    1/4 c  Granulated sugar
    1/2 c  Dark brown sugar
      1 lg Egg
      1 ts Vanilla extract
    1/4 c  Raisins
 
  Set the oven @ 350oF/175oC. Line baking sheets with
  parchment paper and set aside.
  
  Combine the oats, all-purpose flour, whole wheat flour,
  cinnamon, baking soda, and salt in a medium bowl and whisk
  to mix well. Set aside.
  
  Combine the butter-flavored spread, granulated sugar, and
  brown sugar in a large mixing bowl and beat at medium
  speed until mixture is fluffy. Beat in the egg and
  vanilla. Add the oat mixture and beat at low speed until
  moistened. Stir in raisins.
  
  Drop mounds of dough, 2 level tsp each, 2" apart on the
  prepared baking sheets. Bake until bottoms of cookies are
  lightly browned but centers remain soft, 10 to 12 minutes.
  
  UDD notes that: I like this type of cookie more chewy
  than crisp - so, I pull them from the oven a bit early.
  
  Cool cookies on baking sheets on wire racks for 2 minutes.
  Remove from baking sheets and cool completely on wire
  racks. The cookies can be covered in an airtight container
  and stored at room temperature up to 2 days
  
  Servings: 22
  
  Nutritional Facts: Calories 98 g, Calories from Fat 26 g,
  Total Fat 3 g, Saturated Fat 1 g, Cholesterol 10 mg,
  Sodium 83 mg, Total Carbohydrate 17 g, Dietary Fiber 1 g,
  Sugars 8 g, Protein 2 g
  
  From: http://www.diabeticconnect.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Kitchen
 
MMMMM

... TV has proved that people will look at anything rather than each other.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: capitolcityonline.net * Telnet/SSH:2022/HTTP (1:2320/105)
SEEN-BY: 1/120 18/0 50/109 116/116 123/0 25 126
180 755 3001 3002 135/115
SEEN-BY: 153/7715 154/10 220/6 221/1 6 222/2
240/1120 1634 8001 8002 8005
SEEN-BY: 240/8050 250/1 275/1000 280/5003 301/1 113
313/41 335/364 341/66
SEEN-BY: 362/6 371/0 382/200 450/1024 463/68
712/1321 2320/0 105 107 3634/0
SEEN-BY: 3634/12 24 27 56 57 58 60 119 5020/101
715 828 830 848 1042 4441
SEEN-BY: 5020/12000 5030/49 1081 5053/51 5058/104
5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 2320/105 3634/12 240/1120 301/1 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх