COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 10 из 100
 От   : Dave Drum                           1:2320/105        01 май 25 02:07:00
 К    : All                                                   01 май 25 12:31:04
 Тема : National Raisin Week - 4
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 164100.cooking@1:2320/105 2c7af384
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/acc19483f Apr 26
202 GCC 12.2.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/acc19483f Apr 26
2024 23:04 GCC 12.2.0
@BBSID: CAPCITY2
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Raisin-Pear Strudel
 Categories: Pastry, Fruits, Desserts, Citrus, Dairy
      Yield: 8 Servings
 
  1 1/2 lb (3 md) pears; peeled, diced
    1/2 c  Golden raisins (sultanas) *
    1/2 c  Pecans; chopped (opt)
      3 tb Sugar
  1 1/2 ts Lemon juice
    3/4 ts Ground cinnamon
    1/8 ts Ground cloves
    1/8 ts Salt
    1/3 lb Phyllo dough; thawed
      6 tb Butter; melted
    1/4 c  Crushed Italian macaroons
           - (amaretti)
           Confectioner`s sugar
    1/2 c  Heavy cream; whipped
 
  About 2 hours before serving: Peel and dice pears. In a
  large bowl, toss pears with raisins, nuts (option) sugar,
  lemon juice, cinnamon, cloves, and salt.
  
  Brush each phyllo sheet with melted butter (keep remaining
  sheets under damp towel until ready to use). On waxed
  paper arrange 1 sheet of phyllo in an 18" x 14" rectangle
  (trim or overlap to make it this size). Lay another phyllo
  sheet on top, continuing to brush each sheet with melted
  butter and on every other sheet sprinkling the crushed
  amaretti.
  
  Preheat oven to 375oF/190oC.
  
  Cut layered phyllo lengthwise in half, then cut each half
  crosswise into 4 pieces to make 8 rectangles in all (use
  ruler if desired to cut them even). Starting along a short
  side of one rectangle, spoon 1/8 of the pear mixture side,
  roll phyllo, jelly-roll fashion. Place roll, seam side
  down, on large, ungreased cookie sheet. Repeat until all
  rectangles and the pear mixture are used.
  
  Brush rolls with remaining melted butter. Bake rolls 25 to
  30 minutes until golden brown. Serve warm or cool on a
  wire rack to serve later.
  
  To serve, sprinkle with some confectioners` sugar and top
  with whipped cream.
  
  Serving Size: 8
  
  * UDD Note: Soaking the raisins in a reasonable brandy
  overnight adds a nice extra layer of flavour. This
  highly optional step will depend on your tastes, the
  availability of the brandy, and whether you think of
  it in time.
  
  Recipe from: http://www.cooks.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Kitchen
 
MMMMM

... When my phone battery died, I was angry and needed to find an outlet.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: capitolcityonline.net * Telnet/SSH:2022/HTTP (1:2320/105)
SEEN-BY: 1/120 18/0 50/109 116/116 123/0 25 126
180 755 3001 3002 135/115
SEEN-BY: 153/7715 154/10 220/6 221/1 6 222/2
240/1120 1634 8001 8002 8005
SEEN-BY: 240/8050 250/1 275/1000 280/5003 301/1 113
313/41 335/364 341/66
SEEN-BY: 362/6 371/0 382/200 450/1024 463/68
712/1321 2320/0 105 107 3634/0
SEEN-BY: 3634/12 24 27 56 57 58 60 119 5020/101
715 828 830 848 1042 4441
SEEN-BY: 5020/12000 5030/49 1081 5053/51 5058/104
5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 2320/105 3634/12 240/1120 301/1 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх