COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 24 из 100
 От   : Dave Drum                           1:124/5016        02 май 25 05:15:28
 К    : All                                                   02 май 25 13:29:02
 Тема : Top 10 Seafood - 06
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 54894.fido_cooking@1:124/5016 2c7aa7ae
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.21a-Linux master/3d87546c9 Apr 27
2025 GCC 13.3.0
@TID: SBBSecho 3.24-Linux master/3d87546c9 Apr 27
2025 GCC 13.3.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: CP437 2
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Copycat Cheesecake Factory Shrimp Scampi
 Categories: Pasta, Seafood, Vegetables, Wine, Cheese
      Yield: 4 servings
 
     12 oz Uncooked angel hair pasta
    1/2 c  A-P flour
      2 tb Grated Parmesan cheese
    1/2 ts Salt
    1/4 ts Pepper
  1 1/2 lb Uncooked U-30 shrimp; peeled
           - deveined
      3 tb Butter

MMMMM---------------------------SAUCE--------------------------------
      2 tb Olive oil
      1 sm Shallot; chopped
      5 cl Garlic
      1 c  Dry white wine
      2 c  Heavy whipping cream
      2    Plum tomatoes; diced
      6    Fresh basil leaves; thin
           - sliced
    1/2 ts Salt
    1/4 ts Pepper
      2 tb Grated Parmesan cheese
 
  Cook pasta according to package directions. Meanwhile,
  in a shallow dish, combine flour, Parmesan cheese, salt
  and pepper. Add shrimp; turn to coat, shaking off excess
  flour mixture. In a large skillet, melt butter over
  medium heat; add shrimp. Cook and stir until shrimp turn
  pink, 3-5 minutes. Remove and keep warm.
  
  In the same skillet, heat oil over medium heat; add
  shallot. Cook and stir until tender, 2-3 minutes. Add
  garlic cloves, cook 1 minute longer. Stir in wine. Bring
  to a boil. Reduce heat; simmer, uncovered, until reduced
  by about half, 3-4 minutes. Stir in cream; simmer,
  uncovered, until slightly thickened, about 5 minutes.
  Remove and discard garlic cloves. Stir in tomatoes,
  basil, salt, pepper and Parmesan cheese.
  
  Drain pasta. To serve, spoon sauce into shallow dishes.
  Top with pasta and shrimp and, if desired, additional
  basil.
  
  Taste of Home Test Kitchen
  
  Makes: 4 servings
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... In other words, yeah, California is whacked out.
=== MultiMail/Win v0.52
--- SBBSecho 3.24-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 10/0 1 50/109 102/401 103/1 705 124/0
5016 154/10 214/22 218/0 1 109
SEEN-BY: 218/215 601 700 720 810 840 850 860 880
900 940 221/1 6 229/426
SEEN-BY: 240/1120 301/1 113 335/364 341/66 396/45
450/1024 463/68 712/848
SEEN-BY: 5020/101 715 828 830 848 1042 4441 12000
5030/49 1081 5053/51
SEEN-BY: 5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх