COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 41 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        02 май 25 09:43:39
 К    : All                                                   02 май 25 17:49:02
 Тема : Rotini Pasta With Cheese Sauce
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 54910.fido_cooking@1:124/5016 2c7ae699
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.21a-Linux master/3d87546c9 Apr 27
2025 GCC 13.3.0
@TID: SBBSecho 3.24-Linux master/3d87546c9 Apr 27
2025 GCC 13.3.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: ASCII 1
@NOTE: FSEditor.js v1.105
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06

      Title: Rotini Pasta With Cheese Sauce
 Categories: Pasta
      Yield: 1 Batch

MMMMM---------------------------PASTA--------------------------------
     12 oz Rotini pasta
      2 tb Olive oil
      2 c  Cooked chicken breast; diced
      1 tb Garlic; minced
     10 oz Can Rotel diced tomatoes and
           - green chilies, drained
      2 c  Fresh spinach

MMMMM------------------------CHEESE SAUCE-----------------------------
    1/4 c  Butter
    1/4 c  All-purpose flour
      2 c  Heavy cream or half-and-half
      1 c  Cheddar cheese; shredded
      1 c  Mozzarella cheese; shredded
    1/2 c  Cream cheese; softened
    1/2 ts Smoked paprika
    1/2 ts Onion powder
           Salt and pepper; to taste

MMMMM------------------------FOR SERVING-----------------------------
           Garlic bread or buttered
           - toasted rolls
           Fresh parsley; chopped,
           - for garnish (optional)

  Start by bringing a large pot of salted water to a boil. Cook the
  rotini pasta until just al dente; drain and set it aside.

  In a large skillet, heat olive oil over medium heat. Add minced
  garlic and cook until translucent.

  Add the cooked, diced chicken and saute it until golden and warmed
  through. Next, stir in the drained Rotel tomatoes and fresh spinach,
  cooking until the spinach wilts. Remove the skillet from heat and set
  it aside while making the cheese sauce.

  In a separate saucepan, melt butter and whisk in flour to create a
  roux. Let it cook for about 1 to 2 minutes, just until it turns a
  pale golden color.

  Slowly pour in the heavy cream, whisking constantly to avoid lumps.
  Once it`s thickened slightly, add the cheddar, mozzarella, and cream
  cheese, stirring until the sauce is velvety smooth.

  Season with smoked paprika, onion powder, and salt and pepper to
  taste.

  Fold the pasta and chicken mixture into the cheese sauce, stirring
  until well coated. Let it simmer for a minute or two to meld the
  flavors together. To serve, garnish with fresh chopped parsley if
  desired. Serve with garlic bread or buttered toasted rolls.

  Notes:

  If you want it spicier add some red pepper flakes.

  The dish can be poured into a casserole, topped with buttered
  breadcrumbs and more shredded cheese and broiled for 5 minutes until
  bubbly. Try it with spicy ground sausage instead of chicken, or skip
  the meat altogether for a vegetarian version.

  Recipe by Jill McQuown <j_mcquown@comcast.net>

  Recipe FROM: 1@dont-email.me>,
               

MMMMM
--- SBBSecho 3.24-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 10/0 1 50/109 102/401 103/1 705 124/0
5016 154/10 214/22 218/0 1 109
SEEN-BY: 218/215 601 700 720 810 840 850 860 880
900 940 221/1 6 229/426
SEEN-BY: 240/1120 301/1 113 335/364 341/66 396/45
450/1024 463/68 712/848
SEEN-BY: 5020/101 715 828 830 848 1042 4441 12000
5030/49 1081 5053/51
SEEN-BY: 5061/133 5075/128 5083/444
@PATH: 124/5016 218/700 301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх