COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 51 из 100
 От   : Dave Drum                           1:18/200          02 май 25 22:10:00
 К    : All                                                   02 май 25 14:04:03
 Тема : T.O.H. Daily Recipe - 788
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200@fidonet 6691322f
@CHRS: CP437 2
@PID: MBSE-BBS 1.1.1 (Linux-x86_64)
@TZUTC: -0400
@TID: MBSE-FIDO 1.1.1 (Linux-x86_64)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Melting Cabbage
 Categories: Vegetables, Poultry, Herbs, Cheese
      Yield: 8 servings
 
      2 lb Head green cabbage
      3 tb Olive oil` divided
      1 md Onion; chopped
  1 1/2 c  Chicken stock
  1 1/2 ts Salt; divided
      1 tb + 2 ts Dijon mustard
      1 ts Ground coriander
    1/2 ts Caraway seeds
    1/4 ts Pepper
    1/4 ts Ground nutmeg
      4 cl Garlic; grated or minced
           Grated Parmesan cheese;
           - garnish
 
  Set oven @ 375┬║F/190┬║C.
  
  Trim cabbage of loose leaves; cut in half. Slice each
  half into four equal-sized wedges.
  
  In a large, heavy-bottomed, oven-safe skillet, heat 1
  tablespoon oil over medium heat. Sear 4 cabbage wedges
  until browned on one side, about 4 minutes. Flip; sear
  another 4 minutes on the second side. Remove to a large
  plate or cookie sheet. Repeat with 1 tablespoon oil and
  remaining 4 cabbage wedges. Set aside.
  
  Wipe skillet dry. Add remaining 1 tablespoon oil; heat
  to medium. Add onion; cook, stirring regularly, until
  lightly browned, about 3-4 minutes. Add chicken stock,
  Dijon mustard, 1 teaspoon salt, coriander, caraway,
  pepper, nutmeg and garlic. Bring to a simmer; cook 3-4
  minutes. Transfer sauce to a large heat-safe bowl.
  
  Add seared cabbage wedges back to the skillet in a
  single layer. Sprinkle with the remaining ┬╜ teaspoon of
  salt. Pour the sauce evenly over the wedges. Cover; bake
  30 minutes. Uncover; flip cabbage wedges and cook until
  the cabbage is easy to pierce with a fork, another 10-15
  minutes. Sprinkle with Parmesan cheese. Return to the
  oven; bake until the cheese is melted, 2-3 minutes.
  Serve hot.
  
  Suzanne Podhaizer, St. Johnsbury, Vermont
  
  Makes: 8 servings
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... Greenland has 75% of the world`s supply of frostbite.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 1/110 120 18/0 200 50/109 105/81 106/201
116/116 123/0 25 126 180
SEEN-BY: 123/755 3001 3002 128/187 129/305 135/115
138/142 146 397 153/7715
SEEN-BY: 154/10 110 218/700 220/6 221/1 6 222/2
226/30 227/114 229/110 114
SEEN-BY: 229/206 300 307 317 400 426 428 452 470
664 700 705 240/1120 1634
SEEN-BY: 240/8001 8002 8005 8050 250/1 266/512
275/100 1000 280/5003 291/111
SEEN-BY: 292/854 301/1 113 313/41 320/219 322/757
335/364 341/66 342/11 200
SEEN-BY: 362/6 371/0 382/200 450/1024 460/58 463/68
633/280 712/848 1321 1321
SEEN-BY: 902/26 2320/105 3634/0 12 24 27 56 57
58 60 119 5020/101 400 715 828
SEEN-BY: 5020/830 848 1042 4441 12000 5030/49 1081
5053/51 5058/104 5061/133
SEEN-BY: 5075/35 128 5083/444
@PATH: 18/200 229/426 153/7715 3634/12 240/1120
301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх