COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 54 из 100
 От   : Dave Drum                           1:18/200          02 май 25 22:20:00
 К    : All                                                   02 май 25 14:04:04
 Тема : Nat`l Asparagus Month - 3
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200@fidonet 66913234
@CHRS: CP437 2
@PID: MBSE-BBS 1.1.1 (Linux-x86_64)
@TZUTC: -0400
@TID: MBSE-FIDO 1.1.1 (Linux-x86_64)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Asparagus Hollandaise
 Categories: Vegetables, Sauces
      Yield: 4 servings
 
      2 bn Asparagus (about 1 lb)

MMMMM------------------------HOLLANDAISE-----------------------------
    3/4 c  Butter; melted
      3 lg Egg yolks
      2 tb White wine
      1 tb Dijon mustard
    1/4 ts Salt
      3    Drops hot sauce; to taste
           Juice & zest of 1 lemon
 
  Bring a small pot of water several inches deep to a slow
  simmer over a low heat. Fashion a double boiler by
  placing a glass or metal bowl over * not in * the pot of
  simmering water. In the bowl, off the heat whisk the egg
  yolks, wine, mustard, lemon juice, and hot sauce until
  light and frothy.
  
  Place the bowl over the barely simmering water and
  continue whisking until the mixture thickens and more
  than doubles in volume, about 4 or 5 minutes. Remove the
  bowl from the heat and whisk for a few moments. Slowly
  begin adding the melted butter in a steady stream,
  whisking continuously.
  
  Once all the butter has been incorporated, slowly whisk
  in the lemon juice. If you feel the sauce is a bit too
  thick feel free to slowly whisk in a few drops of warm
  water.
  
  Serve immediately or keep warm for a few minutes by
  covering it and placing it over the warm water, leaving
  the heat turned off beneath the water.
  
  Build a steamer with two pots nested together over
  medium high heat and steam the asparagus spears until
  bright green and tender, 5 minutes or so. Plate, top
  with generous spoonfuls of hollandaise and serve.
  
  RECIPE FROM: http://www.foodnetwork.ca
  
  Uncle Dirty Dave`s Kitchen
 
MMMMM

... "Lack of money is the root of all evil." -- George Bernard Shaw
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 1/110 120 18/0 200 50/109 105/81 106/201
116/116 123/0 25 126 180
SEEN-BY: 123/755 3001 3002 128/187 129/305 135/115
138/142 146 397 153/7715
SEEN-BY: 154/10 110 218/700 220/6 221/1 6 222/2
226/30 227/114 229/110 114
SEEN-BY: 229/206 300 307 317 400 426 428 452 470
664 700 705 240/1120 1634
SEEN-BY: 240/8001 8002 8005 8050 250/1 266/512
275/100 1000 280/5003 291/111
SEEN-BY: 292/854 301/1 113 313/41 320/219 322/757
335/364 341/66 342/11 200
SEEN-BY: 362/6 371/0 382/200 450/1024 460/58 463/68
633/280 712/848 1321 1321
SEEN-BY: 902/26 2320/105 3634/0 12 24 27 56 57
58 60 119 5020/101 400 715 828
SEEN-BY: 5020/830 848 1042 4441 12000 5030/49 1081
5053/51 5058/104 5061/133
SEEN-BY: 5075/35 128 5083/444
@PATH: 18/200 229/426 153/7715 3634/12 240/1120
301/1 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх